2777
2789
عنوان

دلم خواست دراگ بزنم از این به بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زندگیتو به باد بده خودتم به خاک سیاه میشینی خونوادت طردت میکنن هیچی هم نمیشی..هیچ مردی حتی معتاد هم نمیگرتت..حالا برو بکش که استرس ات کم شه..خولی چیزی هستی..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دلم میخواست یکم از این حالت دربیامم اخه میگن برا چند ساعتم شده ادم سرخوش میشهه

نه اتفاقا اصلا در نمیای از فازش فقط مشروبه که چندساعت سرخوشت میکنه وگرنه گل فِس میکنتت میوفتی ی گوشه بیشترم فکرمیکنی ماشروم توهم میده داغونت میکنه و کلا حس خوب نداره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره زندگیتو به باد بده خودتم به خاک سیاه میشینی خونوادت طردت میکنن هیچی هم نمیشی..هیچ مردی حتی معتاد ...

والا بخدا اینجوری که شمااا اینده منو پیش بینی کردی تنم به لرزه افتاد اخه هم میگنن درسا رو بهتر میفهمی هم تو حالت سرخوشی میری خواستم ببینمم چجوریهه

رفتم مربیش اینقدر بدجنس بود از همه چی منو زده کرد عوضی

جای دیگه برو.ولی هیچ وقت برای رهایی از افسردگی دراگو شروع نکن .عوارضش جبران ناپذیره .حالا خود دانی تو هم میتونی خودتو موفق کنی هم میتونی نابود کنی همه چی دست خودته

نه اتفاقا اصلا در نمیای از فازش فقط مشروبه که چندساعت سرخوشت میکنه وگرنه گل فِس میکنتت میوفتی ی گوشه ...

وای ترسیدم دوستام خیلی تعریف میکردننن اصلا یه موادای عجیبی میکشیدننن اسماشونو میگفتن پشمام میریخت

والا بخدا اینجوری که شمااا اینده منو پیش بینی کردی تنم به لرزه افتاد اخه هم میگنن درسا رو بهتر میفهم ...

دقیقا همینا بدترش سرت میاد..ترر بزن به درس و مشقت بابل..مگه میخوای فیلسوف شی..بخون بره یا یاد میگیری یا نه دیگه..یبار بکشی معتاد میشی و آبروت میره

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

وای ترسیدم دوستام خیلی تعریف میکردننن اصلا یه موادای عجیبی میکشیدننن اسماشونو میگفتن پشمام میریخت

نه تو دراک های صنعتی اکثرشو یوبار امتحان کردم اعتیاد پیدانکردم اما هیچکدومشون اون فاز خوبو ندادن دوستاتم میگن تا شبیهشون بشی

از جمعشونم بکش بیرون اول و اخر محیط روت تاثیرمیزاره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

از این انگلا فاصله بگیر آیندت خیلی تو خطره