2777
2789

اوو نه بابا باسن لقش🤣🤣فقط اسمش یادمه چون هم اسم همسرم

دلیل جدایی شیطنت خودم صدبار برگشت بم ول کردم اخر رفت زن گرف هی بازنش میومد توکوچمون جاهایی ک من بودم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چه خوب من اول اون ازدواج کرد یه سال بعدش من

ای بابا

من دوران عاشقی خوبی نداشتم.اذیت شدم.

۴ ماهم قطع ارتباط بودیم وسطش که اصلا مریض شدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر میکنم که عشق اولم خیلی سم بو د

چون اینکه عشق اول از یاد نمیره واقعیته

منم اونو با جون ودل دوس داشتما 

ولی الان یادم میفته فقط خندم میگیره 

خداروشگر بهم نرسیدیم

خداروشکر میکنم که عشق اولم خیلی سم بو دچون اینکه عشق اول از یاد نمیره واقعیتهمنم اونو با جون ودل دوس ...

من هم خیلی دوسش داشتم کلی براش گریه کردم 

ولی بهم نرسیدیم 

الانم میگم خداروشکر بهم نرسیدیم اما چهره خیلی جذابی داشت خیلی شوخ بود 

بله مگه میشه فراموش کرد قسمت نبود خانواده مذهبی داشتیم اومد خاستگاری جواب رد دادن خانواده شاید هیج و ...

من هم پدرم ردش کرد 

خودم خیلی دوسش داستم کلی گریه کردم براش 

خیلی جذاب و خوش اخلاق بود 

مطمینم اگه باهاش ازدواج میکردم حداقل از لحاظ روحی اوضاعم بهتر بد ..الان خیلی افسرده و تنهام

من هم پدرم ردش کرد خودم خیلی دوسش داستم کلی گریه کردم براش خیلی جذاب و خوش اخلاق بود مطمینم اگه باها ...

قسمت نبوده منم حالم خیلی بده 

شوهرم به قیافته خیلی از اش قشنگتره ولی دل ک رفت رفته 

هر وقت یادش میفتم یه حسی خیلی خوب بهم دست میده 

شماهم همین طور هستن؟