2777
2789

مث قبل باهم میرید بیرون یانه بخاطر شرایط زندگی دیگه کمتر شده، من دوسه تا دوست خیلییی صمیمی داشتم بعد از ازدواجم دیگه کاملاا سرد شدیم الان فقط درحد یه سلام علیکه  یه دوست غم خوارم ندارم باهاش دردودل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا اهل دوست نیستم ،یهدونه داشتم که الآنم باهاش تلفنی درارتباطم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

کم شد البته هنوز مزدوج نشدم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

هرکدومشون شوهر کردن قید منو زدن 

یکی‌شون میگف اگ شوهرم بخاد ازتو دورم کنه ازش طلاق میگیرم!  خط قرمزم تویی!!!!

الان بچش یک سالشه و من حتی ی بارم ندیدمش 

متاسفم 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خوبیم خیلی

رفت و آمد داریم

عروسیمم اومدن،عروسیشون میرم،...

با این که عروسیم شهر دیگه ای بود😂

انقدم تو عروسیم گریه کردیم☹️

منم تو عروسیای اونا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هرکدومشون شوهر کردن قید منو زدن یکی‌شون میگف اگ شوهرم بخاد ازتو دورم کنه ازش طلاق میگیرم! خط قرمزم ...

دیگه دوستای تو دشمنن چقد یه زن بدبخت باشه که ترس از شوهرش داشته باشه