2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم زدم و حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 64 پست
یا خدا این احترام نگه نمیداده پس فردا خدای نکرده روبروی خانواده تو نیاد

دقیقا ترس منم همین بود....با این جمله که : بزرگ تری که بزرگ تری کردن بلد نیست باید فلان کنی دهنش» به خودش اجازه میداد هرکاری کنه....حتی یه بار مامان و دایی منو بلاک کرد ....یه بارم گفت بریم خونه تا مامانت ک....س شر نگفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تاحالا عشق واقعی رو تجربه نکرده بودم....و هنوز نمی‌دونم تصمیم درست بوده یا نه

با این توضیحاتی ک دادی کاره درستی کردی اصلان نگران نباش ب آینده فک کن 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حس میکنم دیگه هیچ کسی رو به این اندازه دوست نخواهم داشت ،و کس دیگه ای هم انقدر عاشقم نمیشه

منم همین حسارو داشتم تنها بمونم  البته اون مغرور بود مثله عشقه تو نبود پیگیرم بشه جواب خدافظیمم نداد

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نمیتونستی بری مشاور؟ولی تصمیم بدی نگرفتی چون همچین ادمهایی تغییر براشون سخته جدا از این هم نیاز به م ...

رفتیم...خیلی رفتیم...بهش گفتن باید بره روان درمانی می‌گفت پول ندارم....بهش گفتم من پول همه ی جلسات رو میدم و کنارت همه جوره هستم،ولی باز نرفت

چقدر طول کشید تا اوکی شدی؟

اونقدر اذیت شده بودم از دستش که برای خوندن صیغه طلاق لحظه شماری میکردم 

هنوز تو عقد بودم باهاش که دیگه بهش فکرم نمی‌کردم 

میشه گفت از ماهها قبل از کات کردن باهاش برای جدایی اوکی بودم و مشکلی نداشتم