2777
2789
عنوان

خدایا دیگه نمیپرستمت

186 بازدید | 15 پست

خدایا دیگه نمیپرستمت 

به خاطر همه شبایی که التماست کردم خواهش کردم

با گریه صدات زدم 

امیدم فقط تو بودی با خودم میگفتم من خدا دارم خدا پشتمه ولی نبودی 

کلافه و سردرگم خودمو به در و دیوار میزدم که درستش کنی ولی نکردی 

برای همه خدا بودی ولی برای من نبودی 

نمیپرستمت به خاطر تمام اون شبایی که تا صبح سر سجاده گریه کردم و حرفامو بهت گفتم به امید اینکه ذره ای کمکم کنی اما نکردی 

هیچ وقت چیزی ازت نخواستم ولی ۳ ساله که دارم له میشم ۳ ساله که یه بغض لعنتی همیشه و همه‌ جا همرامه 

۳ ساله نشستم درای رحمتت به روم باز بشه اما نشد 

تویی که منو نمیبینی ،تویی که صدامو نمیشنوی ، من چرا بپرستمت؟ 

انقد گفتم یه نشونه برام بفرست بفهمم منو میبینی بفهمم منم بنده توام اما ندیدی و نشنیدی 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده عزیزم؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

شما دیگه خدا رو قبول نداری هیچکس هم حق قضاوت نداره

ولی من بجاش برات دعا میکنم مشکلت حل شه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خدارو شكر بخاطر داده و نداده ات خدا جون كه داده ات رحمت هست و نداده ات حكمت . چه بسا  خيلي چيزاي خوبدادي و ما نديديم ببخشيد خدا جون🥲🥺❤️🥰

اسي جان ان شاء الله خدا برات بهترين رقم بزنه 

تا چند روزه پیش مثل الانه تو بودم

نمیدونم چیشد

یهو بیخیال شدم

هیچی ازش نمیخام دیگه

نمازمو دوباره شرو کردم

تو عمرم انقد بخاطر خودش عبادتش نکردم

الان دیگه هیچی نمیخام 

فقط منو ببخشه و بچه هام سالم باشن دیگه هیچی

بعضی از مشکلات یا شاید خیلی تقصیر کار های خودت بوده خدا تو مشکلات نقشی ندارد ولی تو درمانی داره 

ولی خیلی بده که آدما حتی به خدا هم دستور میدن و فقط برای بدبختی خدا رو میخوان

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

کسایی که به این نتیجه رسیدن که خدا نیست برن یه نوار مغز بدن چون برگشتن به قرون وسطی.....😏

تا جای کسی زندگی نکردی قضاوت نکن 

اعتقادات هرکس هم به خودش مربوطه 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند