پریودم همش میخوام آمپر بچسبونم بپرم به همه همش دلم سیگار میخواد آخه همیشه خودمو با سیگار خفه میکردم تا آروم شم ولی تازه کم کردم رسوندم به ۲ ۳ نخ نمیخوام زحمتام به باد بره دعا کنین این چن روز زیادش نکنم
وای منم ب کلی سختی ترک کردم ولی الان واقعا نیاز دارم:(((
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
چجوری ترک کردی؟ او که سختیشو کشیدی دیگه نرو سمتش خواهشا
دیگ نخریدم هروقت هوس سیگار میخورد سرم میگرفتم میخوابیدم اهنگ گوش میدادم زنگ میزدم با دوستام حرف میزدم میرفتم پیش خاموادم تا نتونم کاری کنم انقدددد سختی کشیدم انقد نسخی کشیدم هرکی تعارف میکرد میگفتم ن خیلی جرات میخاست منی ک روزی ۱ پاکت میکشیدم بگم ن ولی رو ن گفتن تمرین کردم وووووو انقد ب خودم سخت گرفتم تا الان ۲ ماهه ک یک نخ هم نکشیدم
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙