2777
2789

همیشه این موضوع برای من مضحک بوده که چرا فکر میکنن زیبایی ارتباط با پایبندی یه مرد داره ،

من بین اطرافیانم زنهای زیبای زیادی رو دیدم که از زندگیشون راضی نبودن یا خیانت دیدن ،

شخصا تو خانمهایی که متوسط تر بودن بیشتر دیدم یه مرد عاشق و درست و درمون کنارشونه ،

بنظرم گاها زن هرچی خشگل تر باشه ، احتمال جذب مرد هول و نالایق براش بیشتره ، 

چون مردهایی که تو نخ اینجور مسائلن بیشتر زن رو از جنبه شئ وارش میبینن💔

💍🩷

دقیقا اطراف من همونایی که زیباتر ازهمه اند شوهرای لاشی تری دارند متأسفانه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

کاملا باهاتون موافقم.خانومهای معمولی زیادی دیدم که شوهراشون عاشقشونن.توو فامیلمون خانومایی داریم بی نظیروزیبان اما شوهراشون خیانتکارن 

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بستگی ب تفکرات زنا یا مردا داره ازوما اینی ک میگی نیس... ولی حتی شده خشگل هم بودن خیانت نشده زشت هم بودن خیانت شده ولی درکل مرد بیشتر با اخلاق خانمها مبسازه ظاهر الویت دومه برای مردان بالای ۳۵ سال معمولا اینجوری فک میکنن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

این بستگی ب تفکرات زنا یا مردا داره ازوما اینی ک میگی نیس... ولی حتی شده خشگل هم بودن خیانت نشده زشت ...

من هم گفتم گاها ، جمع مطلق نبستم هیچ یک رو ،

موضوع اینه کلا ظاهر ارتباطی به اینکه طرفت بخواد بهت متعهد باشه یا نه نداره ، این انتخاب طرف مقابلته ،

اما تو جامعه ایران به این موضوع به صورت علت و معلولی نگاه میکنن و دوباره همه چیز میفته روی دوش زن که به اندازه کافی خوب بوده یا نه

💍🩷