سلام دوستان گلم راستش یه سوال دارم که قبلا از دوستان تو تایپک های مختلف پرسیدم یه دوستی دارم ازم خواست ازتون راهنمایی بگیرم ایشون قبلا یه دوست داشته از طریقه محازی با ایشون آشنا شده دختر هستش که به دوستم میگه میخوام دیلت کنم تا یه مدت نیستم شمارشو میده میگه ذخیر کن هروقت دیدی اومدم پی ام بده دوستمم از من پرسید شمارشو ذخیره کنم برا اون نمیفته من از بعضی دوستان مشورت گرفتم گفتن درصورتی شمارشو ذخیره کنه پی ام بده شمارش میفته حالا دوستم پی ام داده فعلا دوستش نخونده خیلی ترسوعه حالا بخاطر این میگه راهنماییم کنید که هییییچ راهی وجود نداره پی ویش بدون شماره واسه اون بره هرواری بکنه فقط شمارش واسه اون نیفته لطفا کسای که خیلی حرفه ای هستن راهنمایی کن فداتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😅😅😅😅😅 اره دقیقا یه مادرشوهر الصاق میکردی به عنوانت الان همه ریخته بودن اینجا😆😆😆
واقعا متاسفم یه عده میریزن تو این تایپکا نظرررررررررر بدن فقط میخوان راهنماییی کنن طلاق بگیر بچت چی بود این وسط چرا نمیزنی تو دهن مادرشوهرت چرا جواب برادر شوهرتو ندادی چرا خواهر شوهرت پرت نمیکنی بیرون چه شوهر گستاخی ووووووووووو فقط قضاوت بلدن مشاوره که نمیدن کمک که نمیکنن راهنماییی😏😏😏😏😏بفرما ببین چقدر راهنمایی فرمودن