2777
2789
عنوان

خانوما باتجربه بیاین یه لحظه

132 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان دخترم 8ماهشه یکی دوروزپیش یخورده پوشکشودیرعوض کردم دیدم قسمت کشاله رونش بایکطرف مثانش یخورده قرمزه بااینکه من همش ازپمادزینک اکسایداستفاده میکنم الان اون قرمزیش بیشترپخش شده حالت دونه های ریزقزمزکنارهم بدجورشده چیکارش کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد کالاندولا عالیه همون استفاده کن

اگه بتونی باز نگهش داری که خیلی بهتره

یه پمادایی هم هست که میگن واسه اینه که اصلا پای بچه نسوزه و پیشگیریه از اون هم بزن واسش 

من الان اسمشو یادم نیست

نه پوشكش كن مشكلي نداره ولي سريع خوب ميكنه من پسرم يه موقع پاش قرمز بشه ميزنم سريع خوب ميكنه

وای خدا خیرت بده بخدا عذاب میکشم میبینمش بااینکه خودبچم بی تابی نمیکنه ولی من خودم اعصابم داغون نمیدونم چرابیشترپخش میشه انگاری واگیرداره

یعنی پمادبزنم پوشکش کنم مشکلی نداره یابایدبازباشه

عزیزم با اب بشورش پماد کالاندولا بزن و بزار یکم هوا بخوره تا زودت خوب شه زودی پوشکش نکن

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
پماد کالاندولا عالیه همون استفاده کن اگه بتونی باز نگهش داری که خیلی بهتره یه پمادایی هم هست که می ...

مرسی عزیزم من همش کرم زینک اکسایدمیزنم واسه پیشگیری ولی متاسفانه یخورده بیفکری کردم چندروزپیش یخورده دیرترعوضش کردم اینجوری شدبچم