2777
2789
عنوان

خانوما باتجربه بیاین یه لحظه

131 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان دخترم 8ماهشه یکی دوروزپیش یخورده پوشکشودیرعوض کردم دیدم قسمت کشاله رونش بایکطرف مثانش یخورده قرمزه بااینکه من همش ازپمادزینک اکسایداستفاده میکنم الان اون قرمزیش بیشترپخش شده حالت دونه های ریزقزمزکنارهم بدجورشده چیکارش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد کالاندولا عالیه همون استفاده کن

اگه بتونی باز نگهش داری که خیلی بهتره

یه پمادایی هم هست که میگن واسه اینه که اصلا پای بچه نسوزه و پیشگیریه از اون هم بزن واسش 

من الان اسمشو یادم نیست

نه پوشكش كن مشكلي نداره ولي سريع خوب ميكنه من پسرم يه موقع پاش قرمز بشه ميزنم سريع خوب ميكنه

وای خدا خیرت بده بخدا عذاب میکشم میبینمش بااینکه خودبچم بی تابی نمیکنه ولی من خودم اعصابم داغون نمیدونم چرابیشترپخش میشه انگاری واگیرداره

یعنی پمادبزنم پوشکش کنم مشکلی نداره یابایدبازباشه

عزیزم با اب بشورش پماد کالاندولا بزن و بزار یکم هوا بخوره تا زودت خوب شه زودی پوشکش نکن

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
پماد کالاندولا عالیه همون استفاده کن اگه بتونی باز نگهش داری که خیلی بهتره یه پمادایی هم هست که می ...

مرسی عزیزم من همش کرم زینک اکسایدمیزنم واسه پیشگیری ولی متاسفانه یخورده بیفکری کردم چندروزپیش یخورده دیرترعوضش کردم اینجوری شدبچم