2777
2789
تروخدا بسههع کم اینجو بگوو🤣

حقیقته، ما ها فقط به بن بست میخوریم

ازاین وعده‌اي سرخرمن، جهت آرام کردن دلمون وفرار

از واقعیت ، به کلمه های اینشالله و ...،دلمون را آرام

میکنیم،درصورتی واقعیتت این نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقته، ما ها فقط به بن بست میخوریمازاین وعده‌اي سرخرمن، جهت آرام کردن دلمون وفرار از واقعیت ، به کل ...

چی بگم طرز تفکرمون یکی نی

قبول ندارم..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

صبر ،تا کی. تحمل تا کی. ؟

تاوقتی‌که‌برای‌بدست‌اوردنش‌حریص‌نباشی‌اینقدر

اول‌خداروببین‌بعد‌خواستتو

خداروببینی‌الان‌واسه‌این‌همه‌نشدنه‌هم‌میگی‌دمش‌گرم‌مصلحتم‌این‌بود

نه‌اینکه‌بگی‌نمیشنوه

من‌خودم‌خیلی‌خستم‌زیاد

ولی‌هررروز‌میگم‌هرچی‌سختی‌بود‌تو‌مسیر‌من‌و‌قوی‌ترم‌کرد

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بحث طرز تفکر نیست، عقل ومنطق واقعیت ودریافت حقیقت را باید جستجو کرد

ادامه نمیدم..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تاوقتی‌که‌برای‌بدست‌اوردنش‌حریص‌نباشی‌اینقدراول‌خداروببین‌بعد‌خواستتوخداروببینی‌الان‌واسه‌این‌همه‌نش ...

بحث قوی شدن یا نشدن نیست

بحث افریده های خداست ، که هرچه داد میزنن، کمک وحمایت میخان، اینگار رهاشدن کرده

بحث قوی شدن یا نشدن نیستبحث افریده های خداست ، که هرچه داد میزنن، کمک وحمایت میخان، اینگار رهاشدن کر ...

اتفاقا‌هست‌

و‌همه‌ی‌اینها‌به‌مصلحتمونه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"