من دوساله ازدواج کردم.موقعه عروسی چون پول کم داشت شوهرم برای خونه نصف پوله جهیزیمو دادم بش.بابتشم کلی سرکوفت شنیدم.البته الان اوضاع درست شده تقریبا و میتونیم چیزاییو که نخریدیمو بخریم.هنوز دیشب قصد داشتیم بریم مبل بخریم.حتی انتخابم کردم.ولی امروز جاریم رفته خریده.و میدونم اگ مادرشوهرم بفهمه میخواد بزنه تو سرم ک جهیزیش کامله و از این حرفا.از طرفیم میترسم بخرم بگن مث بچه هاس.منتظربود ما یه کاری بکنیم این تکرار کنه.واقعا حس بدی دارم.لجم میگیره همین الانم اگ به خانوادم بگم برام همشو میخرن ولی شوهرم قبول نمیکنه.اینطوری میخواد خودش خجالت نکشه ولی باعث ناراحتیم میشه.تایه پولیم دستش میاد همش به فکر اینه ماشین عوض کنه و به فکر ابروی مانیست.هرچند الان بخریمم مادرشوهرم میگه همه رو پسرم خریده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداقل شما که میخواستی این کارو بکنی باید پدرت دز حصور بزرگتراش میگفت که پول بخشی از جهیزیه رو میده واسه خونه، نباید پنهان میکردین 😎الانم واست مهم نباشه هرچی دلت میخواد بخر حرف هم زدن بگو شما که به بچتون پول ندادین ما زحمتشو کشیدیم