2777
2789
عنوان

بیاین از لذت های رایگان یا ارزون زندگی بگیم♥🦋💛🍭🍬🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 74 پست
تروخدا پربازدیدش کنید🥹

التماس نکن راه نداره✋️😁

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی هوای سردوبرفی بستنی خوردن خیلی میچسپه مخصوصااگه متاهل باشی وبچه هاروباهزاردوزکلک دست بسرکنی وباش ...

وااای عاشق اینم

بستنی هیچوقت مثل چله زمستون زیربارون تو ماشین نمیچسپه

بخوری بلرزی😂

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

وقتی پریودی چای نبات/دمنوش میخوری میری تو تخت تا اخر شب مجاز هیچ کاری نکردنی

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

التماس نکن راه نداره✋️😁

😂😂😂ترقوداا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

وقتی هوا سرده ، بری زیر پتو گلبافت بخوابی

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

😂😂😂ترقوداا

اصلاااا😊😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

امتحانت کنسل شه 

تو زمستون کنار پکیژ بخاری خوابیدن بیرون سرد تو زیر لافتی گرمم

موهات رو بعد ساعت ها باز کردن 

یه دوش آب گرم 

لباس راحتی پوشیدن بعد کلی بیرون بودن 

خوراکی خوشمزه خوردن و فیلم دیدن 

دور هم نشستن و صحبت کردن تو یه شب دخترونه 

نقاشی کردن 

پیکنیک رفتن تو یه روز آفتابی 

استخر رفتن 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اصلاااا😊😅

🥲🥲🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲🥲🥲🥲

دیله نتون🥺

ظهر زمستون توی حیاط ناهار بخوری و زیر آفتاب پتو رو بندازی چرت بزنی

زیر اقتاب پتو بندازی؟

بیفانوس خود افتاب به اندازه ۱۹ تا پتو گرماااااا داره😮‍💨