2777
2789
عنوان

کیا تا حالا خودشون یا نزدیکاشون پاش شکسته؟ بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 22 پست
منم رونمه شکستگیم اول گفتن ترکه گچ گرفتن الان اصلا جوش نخورده میگن باید جراحی کنم پلاتین بزارم😖😰خ ...

شکستگیم بسته بود عزیزم 

نه به حرف بقیه توجه نکن هیچی نمیشه ولی حتما پیش یه دکتر حاذق جراحی کن نگران نباش عزیزم

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
شکستگیم بسته بود عزیزم  نه به حرف بقیه توجه نکن هیچی نمیشه ولی حتما پیش یه دکتر حاذق جراحی کن ...

آره دقیقا میرم بیمارستان خصوصی انجام میدم ولی

واقعا ترسیدم😢از ترسش شبا کابوس میبینم همش

اینطور که شما میگین یک هفته درد وحشتناک واقعا خیلی سخته😞

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا میرم بیمارستان خصوصی انجام میدم ولی واقعا ترسیدم😢از ترسش شبا کابوس میبینم همش اینطور که ...

حالا شاید برای شما که یه مدت هم تو گچ بوده دردش کمتر باشه عزیزم 

نگران نباش گلم انشاءلله که جراحیت به خوبی انجام میشه 🌹🙏

حالا شاید برای شما که یه مدت هم تو گچ بوده دردش کمتر باشه عزیزم  نگران نباش گلم انشاءلله که جر ...

ایشالا عزیزم 

فقط ملودی جون اگه برات ممکنه این سوالمو جواب بدی

۳هفته اول پات کاملا بی حرکت بود؟ 

مشکلی برا خم شدن زانوت بعد این ۳هفته پیش نیومد؟ 

و اینکه من میخوام از این پمپای درد بخرم که توش مرفینه و هروقت درد احساس کردی خودت دکمشو میزنی مورفین بهت تزرق میشه فقط میترسم اینقدر دردم زیاد باشه با مورفینم کم نشه میخوام بدونم به شما وقتی مورفین میزدن دردتون کامل قطع میشد یا نه؟ مخصوصا روز بعد جراحی

ممنون میشم جواب بدی واقعا استرس دارم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

عزیزم من در طول اون ۳ هفته تا ۱۰ روز اول کاملا بی حرکت بقیه ش در حد حرکت خیلی جزئی مثلا ایستادن و آویزان کردن پا باکمک فقط بوده ولی اصل حرکات از بعد از ۳ هفته شروع شدن

در مورد مورفین هم  ببین واسه من مورفین یا پتدین که میزدن تقریبا تا ۶ ساعت خوب بود یعنی یه درد قابل تحمل داشت ولی بعد ۶ ساعت خیلی شدید میشد

عزیزم من در طول اون ۳ هفته تا ۱۰ روز اول کاملا بی حرکت بقیه ش در حد حرکت خیلی جزئی مثلا ایستادن و آو ...

آخیش خدا خیرت بده یکم خیالمو راحت کردی

از دردش و خشکی زانو میترسیدم بیشتر از همه

آخیش خدا خیرت بده یکم خیالمو راحت کردی از دردش و خشکی زانو میترسیدم بیشتر از همه

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد نگران نباش انشاءلله که جراحیت به خوبی انجام میشه گلم🌹🙏

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد نگران نباش انشاءلله که جراحیت به خوبی انجام میشه گلم🌹🙏

ایشالا

خیلی لطف کردی عزیزم❤️