2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سانار.سم سام .ساراد. سروین.سرود.ساراش.ساروین.سارملی.سارلیلی.سورمک.سوماک.سوشمک.سنتار.سناران.سیارون.سدراد.سگران.سطرید.سیبراد.😲😲😲😲گلم هر اسمی دوسداری و عشقت میکشه خودت بزار الان دیگ اسما اینقدر عجیب غریب شدن هر چی بزاری مد میشه😀😀😀😀

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
سانار.سم سام .ساراد. سروین.سرود.ساراش.ساروین.سارملی.سارلیلی.سورمک.سوماک.سوشمک.سنتار.سناران.سیارون.سد ...

سگران آخه😀😂😂

بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜
سانار.سم سام .ساراد. سروین.سرود.ساراش.ساروین.سارملی.سارلیلی.سورمک.سوماک.سوشمک.سنتار.سناران.سیارون.سد ...

وای خدا داشتم میگفتم اخه اینا چه اسمایین.خخخخخخ.اره واقعا جدیدا همه اسما این شکلی شدن .خداییش سریتا چیه دیگه.یه اسمای عجیب ومن دراوردی درمیارن ومیگن بالاخره فارسیه وفلان.اخه یعنی چی.