اگهبا مادر همسرتون سر بدی هی اشکازی که بهتون کرده و همسرتونم خودش در جریانه سر سنگین شده باشین .رفتار شوهرتون باهاتون چطور میشه ؟واس من میگه اون بزرگتره ی چیزی گفته قرار نیست تو بی احترامی کنی که کلا تو هر مسعله ای ک مربوط ب خونوادش باشه اینطور میگه ،در ضمن من اصلا بی احترامی نکردم فقط رفت و امدو کم کردم ووقتایی هم که میبینمش زیاد باهاش حرف نمیزنم ..در حدی ک جواب سوالاشو بدم ..واینم بگید شوهرم حق داره یا نه واینکه ایا من مقصرم فقط تو رو خدا یهو نریزید رو سرم نظراتتون برام مهمه پس اگه حق بامنم نبود خوب بهم بگید ..ببخشید باید برای دخترم کتردستی درست کنم ..بعدا نظراتتونو میخونم ازتون ممنونم دوستای گلم😍
یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
بنظر من راجب مسایل زندگی نباید از هیچکس نظر خواست،حالا یه عده میگن حق با شماست ی عده میگن با همسرت،چه فرقی داره؟فقط ممکنه به ی چیزایی فک نکرده باشی اینجا یکی بگه دیدت منفی تر بشه
همسر من رفتارش با من بستگی به رفتار من با خونوادش نداره...
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من سنگین بشم چیزی نمیگه.اصلا یوقت بهش بگم مامانت فلان کرده خودش میگه کمتر برو.ولی یک درد هم بی احترامی نمیکنم.بعدم اگه خواستی بگو چی پیش اومده که قضاوت کنیم
پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
شوهر منم همینطوری. مادرش چند روز قبل تو تایم کاری که سر کار بودم برام پیام فرستاده هرچی از دهنش در اومده بهم گفته . من براش نوشتم من الان باردارم شرایطمم خوب نیست بهتره مشکلتو با پسرت حل کنی اما ول کن نبود.سر یه سوء تفاهم با پسر خودش همه عقده هاشو سر من خالی کرد.حالا پسر خودشم میدونه و میگه مادرش مقصره اما کلا پشت مامانشو میگیره