2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
همسر منم سه چهار سانت از من کوتاه تره.  الان بعد هفت سال تنها چیزی که به چشم نمیاد همینه. مهم ...

خانون شما نظرابادی ؟؟؟

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم چي بگم؟ فقط ميتونم بگم ظاهر خيليييي كمتر از اونچه فكر ميكني، اهميت داره! شما احتما ...

دوسش دارم خیلیم دارم...ما دوتا خیلی خوبیم...خودم همش احساس گندگی میکنم...سه سانت بلند ترم من

همسر من قد داره ولی قیافه نداره😁

ول کن بابا

باز خوبه قد و قیافه 

یه تختش کم بود خوب بود؟؟،

پسر همسایه ما قد بلنده قیافم داره ولی بخدا یه تخته اش کم‌ادم‌میترسه ازش😐😐😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بله😊خوشبختم همشهری

:).اصلا انقد عصابم خورده خواهر تصادف شده بچه ها راهیان نور مردنا چیکار کنم بنظرت

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
واقعا؟؟؟قدتون چنده شما دوتا؟

من صد و هفتاد همسرم صدو شصتو هفت. ولی باور کن اصلا به چشم نمیاد.

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊