2777
2789

وای من خریدم دو روز پیش بازش کردم افتتاح کنم دیدم خرابه حالا فردا قراره ببرم پس بدم اگه قبول کنن که فکر نکنم پس بگیرن

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته مارک با مارک فرق داره شاید مال من خراب در اومد من 200 خریدم 

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
از این اهرم دارا؟ از کجا؟

بله اهرم داره از خیابون جمهوری

مال شما چه مارکی بود؟

اونقدر حرص خورم که خداشاهده یادم نیست الان جایی مهمون هستم شب رفتم خونه عکسش رو با مارکش میفرستم ولی ساختش چینه

بیشتر مارکا چین هستن

اونقدر حرص خورم که خداشاهده یادم نیست الان جایی مهمون هستم شب رفتم خونه عکسش رو با مارکش میفرستم ولی ...

اره اینکه همه چین ، من دوتا مارک شک دارم دلمونتی و گاسونیک

اره اینکه همه چین ، من دوتا مارک شک دارم دلمونتی و گاسونیک

نه عزیز این مارکا نبودن ولی ابیموه گیری خریدم مارک تفال 500 تومن اون عالی بود

بخدا اونقدر فروشنده تعریف کرد تعریف کرد همش میگفت اینا موتورشون قویه حتی مغازه دارا از این مارک میبر ...

هاردستون نبود؟

الان این اهرم دارا بهتره ولی نمیدونم کدوم مارک