2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من استیکر داشتم رو ناخنم الان کنده شد. با چسب مایعی بزنم دوباره میچسبه یا بی فایده س؟ به ناخنکار خودم پیام دادم هنوز جوابمو نداده😭

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ژل یا پودر بهتره؟چیکار ‌کنیم ک زود نشکنه

صدرصد ژل پودر دیگ قدیمی شده و ژل ظریف و طبیعی تره

خودتون باید مواظب باشید به جایی گیرش ندید موقعع لباس پوشیدن کفش پوشیدن و اینکه موقعع کار دستکش بپوشید 

من تازه آموزش رو شروع کردم 

شما در امدتون چقدره؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
کار با قالب بهتره یا تیپ؟ منظورم اون موادی هس که میزنن بعد یه نور با دستگاه میگیرن روش

من خودم با تیپ کار میکنم 

ولی قالب هم برا دیزاین و ظرافت خوبه

دوتاش اوکیه بستگی به خودت دارع

عزیزم من استیکر داشتم رو ناخنم الان کنده شد. با چسب مایعی بزنم دوباره میچسبه یا بی فایده س؟ به ناخنک ...

لنز ناخن خیلی عمری ندارع اگه چسب بزنی باز کنده میشه ولی خوب میمونه رو ناخونت رعایت کنی

فعلا اصلا دست نزن تا ناخون پات رشت کنه اگه تو گوشتت شکسته ولی اگه ناخون خودت شکسته میتونی روش کاشت ک ...

نه ازپایین که میگیرم بلندمیشه

توگوشت نیس

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏