2777
2789

امروز شوهرم خونه بود بچه رو گذاشتم و

ی کاری  داشتم بامترو رفتم تاساعت ۴بعداظهر  انجام دادم

بعدش یادجوونیام ک بچه نداشتم افتادم  ودلم خواست بچرخم منم ک عاشق قدم زدن تو انقلاب لابلای کتابخونه ها وکتاب ها هستم 

حالا من پاشدم رفتم انقلاب از جلو کتابخونه ها رد شدم همچین ذوق کردم ذوق واییی چقدر کتاب چقدر خوش گذشت و۲تا کتاب ک آرزوم بود خریدم یدونه اینکه من ۳ساله لپ تاپ دارم ولی بلد نیسنم استفاده کنم کتاب الفبای کامپیوتر وجونم برلتون بگه کتاب ذهنیت برنده رو خریدم نمیدونید چقدر ذوق کردم قشنک مجرد شده بودم واییی  بعدش بازم چرخیدم وچرخیدم یهویی گشنم شد رفتم ی جوجه سفارش دادم وبعد دیدم ی خانم باولع داره کوبیده میخوره دلم آب شد رفتم وسفارشمو عوض کردم وکوبیده گرفتم نمیدونید چقدر خوش مزه بود کلی فکر کردم وفکر کردم ک چرا دیگه ازاهدافم دارم عقب میمونم باید تمیز بشم وسریع بشم بعد جاتون خالی غذا تموم شد

حالا رفتم ک دستامو بشوم گارسون راهنمایی کرد دسشویی اونجاس منم دستگیره درو گرفتم یکم باز کردم نگووووو دسشویی مشترکه بین آقا وخانم 

ی آقایی اون توبود وخداروشکر ندیدمس ولی گفتم منممممم 

منم الفراررررر از رستوران 

بعدش یکم دیگم گشتم گشتم البته ک بارون شدید شد و دوباره برگشتم مترو

نگووووو شوهره ۵۰۰بار زنگ زده منم چند بار بهش زنگ زدم جواب ندادددد دیگه گفتم بیخیال 

اومدم خونه یکم هل شدم ک الان دعوا راه نندازه  آخه تاریک شده بود ومن کلی دیرکرده بودم اما بیچاره یکم آقا  پرنسسی  نازکرد حالا نمیدونم چم شد ک غر غرام شروع شد ...وتا اخر شب غر زدم بهش الان گرفته خوابیده دلم میسوزه براشم 

اینم بگم ک باخواهرشم تلفنی دعوا کردیم یکم  وچیزی نگفت آخه خواهرش تو هرکاری دخالت میکنه و ریس بازی درمیاره منم تو مجردی هاش ک چرا ازدواج نمیکنی دخالت کردم و بهش گفتم من از رییسسس خوشم نمیاد و....

زندگی مضخرف و تکراری هر روز منو امروز زندگی کردی

و منی که تنهایی میرم رستوران با حسرت به دونفره ها نگاه میکنم و بغض میکنم که چرا من باید تنها غذا بخدرم یا تنها قدم بزنم یا چرا با مترو برم کاش پارتنرم منو با ماشین میبرد😶

من سالهاست با لذت تنهایی بیرون نرفتم.سه تا بچه دارم آخرین بار دوهفته پیش دخترا رو گذاشتم پیش باباشون ده دقیقه برم تا سر خیابون پارچه بخرم،تا رسیدم سر کوچه شصت بار زنگ زد من نمیتونم بچه نگه دارم برگرد😐

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.