2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

1207 بازدید | 104 پست

با چ اخلاق بد شوهرتون دارین میسازین وزندگی میکنین؟؟

ب نظرتون جداشدن از شوهری ک یکم اخلاق بد داره بهتره یا زندگی کردن باهاش؟

اگرم طلاق گرفتین علتش چی بوده و الا راضی هستین یا پشیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به اولویت هات.

اگه اخلاق بدش خیلی آزاردهنده نیست و قابل اغماضه، زندگیت رو خراب نکن.

اگه اخلاقای خوبش به بدی هاش می چربه بازم زندگیت رو خراب نکن.

چون زندگی برای خانم مطلقه تو کشور ما خیلی سخته.

و اینکه اگه دوباره هم ازدواج کنی تضمینی نیست، شوهر بعدیت بهتر از شوهر فعلیت باشه.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

با گوشی بازی کردن بیش از حدش دارم میسازم ولی کم آوردم واقعا،همین امشبم باهاش قهر کردم اومد گف بابا داشتم فوتبال میدیدم تو گوشی قهر نکن،منم محلش ندادم حالم ازش بهم میخوره بعضی وقتا واقعا...

یگم اخلاق بدو همه دارن 

خوومونم اخلاقای بد داریم دیگه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بی نهایت دوسش دارم و مرده خوبیه ولی یکم اخلاقش تنده زود عصبی میشه و داد و بیداد راه میندازه ولی کنار میام باهاش بعضی وقتها خیلی ناراحت‌میشم ولی در کل شوهرمه باهاش میسازم‌بالخره

همسر من اخلاق بدی نداره

اون اخلاقی که در موردش صحبت میکنی چیه؟ بعضی اخلاق های بد قابل تحمله و بعضی هاش غیرقابل تحمل، تا نگی چیه که نمیشه نظر داد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)