2777
2789

هر چی صداش کردم صدام و نشنید وقتی به زندگیم نگاه میکنم به زارهایی که زدم و ندید ازش دور میشم از عبادت زده میشم

هی خدا منم برا ازدواجم الان فک کنم ۲ ماه شده ک حتی اسمشم نیوردم اصلا یهو خنثی شدم هیچ صداش نکردم ک بگم اسمشم اوردم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ 

برای هر اتفاقی وقت معینی است....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خدا منم برا ازدواجم الان فک کنم ۲ ماه شده ک حتی اسمشم نیوردم اصلا یهو خنثی شدم هیچ صداش نکردم ک ب ...

یعنی طورط شد حتی اسم خدا ب زبون نیوزدم ک بگم باش حرف بزتم ته تهش بود هی خدا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاق ...

با حرفات اشک ریختم برام دها کن حرفت و قبول دارم اما یه نشونه یه چیزی که دلم آروم بشه به خدا که من صبرم زیاده 

ب عنوان ادمی ک صبح تا شب گریه میکنه و از خدا میخواد ی چیز رو..بهت میگم.حتما ب صلاحت نیست،حتما ب صلاح ...

به خدا فقط یک چیز نخواستم گفتم فقط من و تز این مرحله خارج کن هر جور که صلاحه فقط آرامش به قلبم بده اره شاید میدونه ته قلبم اگر به اون چیزی که میخام نرسم بازم کفر و اشک و زاری نمیدونم ولی گفتم کمکم کن تقدیرم و بپذیریم ولی

به خدا فقط یک چیز نخواستم گفتم فقط من و تز این مرحله خارج کن هر جور که صلاحه فقط آرامش به قلبم بده ا ...

عزیزدلم...

برات صبر میخوام

با قلب شکستت برام دعا کن..

منم اگ لایق بودم برای تو..

هیچوقتم فراموش نکن ک چقدر محبوب خدایی :)

عزیزدلم...برات صبر میخوامبا قلب شکستت برام دعا کن..منم اگ لایق بودم برای تو..هیچوقتم فراموش نکن ک چق ...

چشم برات دعا میکنم میدونی نفرینم گیراست وقتی دلم میشکنه اهم میگیره اکل دعام نمیگیره نمیدونم چرا انگار میخاد فقط خودش اذیتک کنه نه دیگران

چشم برات دعا میکنم میدونی نفرینم گیراست وقتی دلم میشکنه اهم میگیره اکل دعام نمیگیره نمیدونم چرا انگا ...

خیر ببینی خواهر ک دعام میکنی

ب حق امیرالمومنین ع ب زودی گره از کارات وا میشه،ان‌شاءالله