2777
2789
عنوان

بنظرتون بینیم بده🙄 خیلی داره میره رو مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 156 پست
واای ببخشید ناراحتت کردم دختر چرا هیچی بهش نگفتی بگو‌مطمئنی عمل کردی اخه چقدر ازت گرفت

نه بابا ناراحت نشدم

اتفاقا برام مهمه نظر واقعیتون رو بدید

چون میخوام فردا برم مطب

چیه هعی خودمو تو آینه میبینم اعصابم خراب میشه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

نه مهم جراحیه منم عمل کردم ولی عید ۴۰۳دکترا میگن باشه اره خیلی بلدن بشنونن و خودشون رو ب کری بزنن

همونو بگو

اصلا انگار ناراحت شد من ایرادایی که داشت رو میگرفتم😐

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ناراحت نشدماتفاقا برام مهمه نظر واقعیتون رو بدیدچون میخوام فردا برم مطبچیه هعی خودمو تو آینه ...

ادم بعد عمل وسواس میگیره درسته ولی این افتضاح خراب کرده اخه نه پره ای جمع کرده نه هیچی چقدر ازت گرفت؟ 

اسم دکترت چی بود

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ادم بعد عمل وسواس میگیره درسته ولی این افتضاح خراب کرده اخه نه پره ای جمع کرده نه هیچی چقدر ازت گرفت ...

۵۰ تازه دوسال پیش