2777
2789
عنوان

تصمیمتون برا سال جدید میلادی چیه

200 بازدید | 23 پست

چند دقیقه دیگه سال نو میلادی میشه و بر همه مبارک 🥳 دوست دارین سال جدید چه کارایی بکنین و چیا رو ترک کنید و آرزو/درد دل...؟

من دوسدارم سال جدید خوب پول دربیارم، ساده نباشم و از حق خودم دفاع کنم، مرتب و با برنامه برای زندگیم پیش برم، مراقب سلامتیم باشم، فعالیت علمی کنم و برم یه دانشگاه فوق‌العاده تو دنیا درس بخونم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم سال خوبی برای جهانیان باشه 

جنگ ها پایان پیدا کنه

عدالت برقرار شه

ایران درست شه!!

و فاصله های طبقاتی در جهان کمتر و کمتر بشن 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

البته که سال میلادی توی فرهنگ ما نیست 

اما به احترام فرهنگ جهانی 

عمیقا از ته دلم میخوام دنیا جای بهتری برای زندگی باشه و جنگ و درد و زخم و نفرت تموم بشه 

تصمیم جدیدیم ندارم چندین ساله که روتین ثابت رو برای رسیدن به اهدافم ادامه میدم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡