6772montazerenini مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 647 عنوان تاچندروز بعدقطع دوفاستون وقت داریم برای پریودی 54 بازدید | 6 پست کسی هست ۱۵ روز از قطع دوفاستون پریود نشده باشه درصورتی که مطمعنه باردار نیست؟اعصابم بهم ریخته ۱۴ روزه از قطع قرص میگذره که هنوز پریود نشدمهردفه ۳ روز بعد میشد خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤ 1403/10/11 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 حستو درک میکنم البته من تنبلی تخمدان ندارم اما کیست آندومتریوز دارم و قرص میخورم الان یک ماهه قرص قطع کردم ولی پریود نمیشم😕😬😬😬 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 7987 خیلی قرص مزخرفیه من خوردم ازون موقه پریودی من کم شد واقعا قرص ها باعث سردی رحم میشه 😞
6772montazerenini مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 647 حستو درک میکنم البته من تنبلی تخمدان ندارم اما کیست آندومتریوز دارم و قرص میخورم الان یک ماهه قرص قط ... خیلی بده انقدر کلافم خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 خیلی بده انقدر کلافم آره خیلیمنمهمش دوست دارم بشینم گریه بکنمواقعا #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
6772montazerenini مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 647 خیلی قرص مزخرفیه من خوردم ازون موقه پریودی من کم شد واقعا قرص ها باعث سردی رحم میشه من بااین قرص مرتب میشدم همیشه این سری اینطوری شدالان ده روزه علائم دارم ونمیشم خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 7987 من بااین قرص مرتب میشدم همیشه این سری اینطوری شدالان ده روزه علائم دارم ونمیشم بیخیال شو خودش میاد،، 😞