2777
2789

بیاد

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

من پارسال ی امتحانمو بزرگسال دادم

عزیزم من نتونستم نیم سال دوم امتحان بدم سال آخر چون مریض شدم 

دوساله فاصله گرفتم از درس 

سخت بود نهایی؟

کدوم درس بود؟

مراقبا سخت میگیرن؟

شرایطش چجوره

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بزرگسالان میخونم یازدهم فقط خرداد نهاییه

من دوازدهم باید امتحان بدم 

گمونم میزارن تقلب کنی پایه های پایین نه؟

خیلی میترسم از نهاییا 

دوسالیه قاصله گرفتم

من دوازدهم باید امتحان بدم گمونم میزارن تقلب کنی پایه های پایین نه؟خیلی میترسم از نهاییا دوسالیه قاص ...

نهایی تا الان ندادم ولی فکر کنم شرایط مثل مدرسه عادی باشه براش چون در کنکور تاثیر داره وسطح سوالات سخته

عزیزم من نتونستم نیم سال دوم امتحان بدم سال آخر چون مریض شدم دوساله فاصله گرفتم از درس سخت بود نهایی ...

اره خیلی سخته بشین بخون نمیذارن از سر جلسه جم بخوری و هیچیم کمک نمیکنن 

تقلبم ازت بگیرن کارت تمومه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

نهایی تا الان ندادم ولی فکر کنم شرایط مثل مدرسه عادی باشه براش چون در کنکور تاثیر داره وسطح سوالات س ...

امسال همه میگفتن سخت بوده خیلی ترسیدم 

تجربی ام 

میخوام اگه بشه خرداد هویت و فارسی. رو بدم بقیش بره برای سال دیگه 

مدیریت خانواده و نگارشم قبلا دادم

من دوازدهم باید امتحان بدم گمونم میزارن تقلب کنی پایه های پایین نه؟خیلی میترسم از نهاییا دوسالیه قاص ...

به امید هیچ تقلبی نرو عزیزم خودت ضرر می‌کنی 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اره خیلی سخته بشین بخون نمیذارن از سر جلسه جم بخوری و هیچیم کمک نمیکنن تقلبم ازت بگیرن کارت تمومه

نه تقلب که نمیشه 

نهایی مگه میزارن تقلب کنی 

میخوام ببینم اگه برای شیمی و فیزیک فرمولارو حفظ کنم و نیمه اولو بخونم پاس میشم یا نه