2777
2789
عنوان

خانومای باردار میاین یلحظه؟

190 بازدید | 30 پست

سلام.

ببخشید این سوال رو میپرسم تو کلینیک هم پرسیدم ولی دیر جواب میدن و من نگرانم.

من ازاوایل بارداری رنگ سینه هام پررنگتر شد الان اوایل ماه سوم هستم ولی چندروزی میشه ک حس میکنم رنگش داره ب قبل برمیگرده؟ خیلی نگرانم میخام ببینم طبیعیه یا نه. 

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رو هر چیزی ریز نشو عزیزم😘علائم خطرناک تر از رنگ سینه اگر داشتی بترس..رنگ که تغییر میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من حتی حس میکنم سایزشم داره به قبل برمیگرده

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
خیلی رو هر چیزی ریز نشو عزیزم😘علائم خطرناک تر از رنگ سینه اگر داشتی بترس..رنگ که تغییر میکنه

اخه یجا خوندم بعد زایمان ب رنگ قبلش برمیگرده ن وسطه بارداری

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

من از اول بارداریم یکم تیره شد ولی رنگش برنگشت،طبیعیه دوستم نگران نباش،اصلا علامت مهمی نیست،خدایی نکرده لکه بینی یا کمر درد ک نداری

یہ صلـواتـ از تہ دلت واسع صحیحو سالم دنیـااومدن دخترم میفرستـــے؟؟؟ممنــونم😘

الان که آخراش هستم سایز سینه‌هام کوچکتر از اوائل بارداریمه!! البته از قبل از بارداریم بزرگتره.

نگران این چیزا نباش. استرس به خودت و نی‌نی نده.

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰