2777
2789
عنوان

از علایقتون بگید

107 بازدید | 18 پست

علایقتونو بگید تو هرچی لباس ادکلن غذا اهنگ فیلم رمان شهر کشور اسم...

مثلا من لباس شب مشکی کفش پاشنه بلندعطر لیدر اهنگای وانتونز رمان ماه طوفان فیلم از طریق پنجره اشتباه من 5قدم فاصله اشک ساز بی کس روژین پاریس و اسپانیا 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

آمریکا

رژ قرمز

موهای بلند و پر

گردنبند

ماه و شب

پاستا

لاک قرمز

تیلور سوئیفت

چشم سبز

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمریکارژ قرمزموهای بلند و پرگردنبندماه و شبپاستالاک قرمزتیلور سوئیفتچشم سبز

موهام بلند و پر 😏😂😂

تیلور کشتی گیرو میگی؟ 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

موهام بلند و پر 😏😂😂تیلور کشتی گیرو میگی؟

نهههه تیلور سوییفت‌ خواننده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

موهام بلند و پر 😏😂😂تیلور کشتی گیرو میگی؟

جون بابا 😍🦋🫂

شناپیانو رنگ آبیقورمه سبزی تیشرت انبهاهنگ های هایده و یاسمایو سفید موهای فندقی و کوتاه

بد نیست

فیلم و سریال نصفه شب

شکلات داغ و نسکافه و چای

ورزش

آهنگ خارجی

یوتیوب 

خواب

هوای بارونی و ابری 

شب 

(فیلم توایلایت 

استرنجر تینگز 

مانی هیست

ما همه مرده ایم

گلوری

شرک

باب اسفنجی) 

فیلمای ایرانی قدیمی خنده دار

پول 

لبااسسسس

لایک نکن

اسم ادما برام مهمه 

کوبیده و جگر عالین 

لاک مشکی مات بادومی

قد بلند دوست

چشم سیاه 

قیافه شرقی خوبه 

پهلون یزدانی و کشتی دوست 

محسن لرستانیم دوست اسم منه دیه نیار.... 😂میدونم خزه ولی چیکار کنم دوست دارم

اگه بخوام سلیقم رو توی یه موزیک بگم 

اهنگ orbit از the8 🥲👌

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اگه بخوام سلیقم رو توی یه موزیک بگم اهنگ orbit از the8 🥲👌

چه زبانی؟ کره ای اینا؟ 

خرید 

گیتار 

ماه و پروانه 

پیتزا کباب زرشک پلو با مرغ  لوبیاپلوووو قیمه

اکسسوری ساعت و گوشواره و ....

برف

بستنی 

نوتلا 

پفک

استایلای مینیمال

رژ و تینت و سایه صورتییی

رنگای نود و مشکیی

خواب 

آهنگ گوش دادن تو ماشین و بارون

کافه ،قهوه 

خونه مینیمال و تنهایی 

کتابای عاشقانه کلاسیک 

چیزای نوستالژی مثه گرامافون و ....

کفششش ،لباسسس

چه زبانی؟ کره ای اینا؟

نه چینی هستش

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍