2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام سواله شما خجالتیا از چی خجالت میکشین دقیقا؟؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

یادش بخیر، چقد سختی کشیدم درستش کردم، کل اعتماد بنفس نوجوونیم با چندتا کلمه خورد کردن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چطور

مثلا جاهای شلوغ برو 

برو تو مغازه ها قیمت بگیر ولی اگه نمیخوای نگیر 

اینجوری بهتر میشی 

مامان منم خجالتیه ولی متاسفانه بهتر نشده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

مثلا جاهای شلوغ برو برو تو مغازه ها قیمت بگیر ولی اگه نمیخوای نگیر اینجوری بهتر میشی مامان منم خجالت ...

من خودم تو محیط شلوغ کار میکنم دانشجو هم هستم فایده نداره من سر یه ضربه هایی اینجوری شدم 

چطور درست کردی

سعی میکردم اکثر کارامو خودم برم انجام بدم حالا خریپی بود دکتری چیزی 

بیشتر خودمو تو اجتماع قرار میدادم دوستای مختلف پیدا میکردم سعی میکردم هر بحثی هست منم درحد جمله توش شرکت داشته باشم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨