2777
2789
دوباره بخون من انقد خوندم تا جواب داد

نمیتونم سخته

ولی من اونسری یه چندبار فحش طبق عادت دادم. وحجابم یکم بخاطر عروسی داشتیم شل بود. 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهش میکنم گلم من بد نوشتم شما دلتون پاکه لطفا برام دعا کنید ممنونم ازتون

ایشالله ازدواج کنی منم با این روش ازدواج کردم الان ی همسر خوب مهربون دارم 😊

حالا میخام واسه خونه دارشدن بخونم

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

نمیتونم سختهولی من اونسری یه چندبار فحش طبق عادت دادم. وحجابم یکم بخاطر عروسی داشتیم شل بود.

مانتویی هسی 

خدابخادمیده لازم نیس حتما حق شنااس باشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مانتویی هسی

بی حجاب نیستم. معمولا عبا دامن بلند یاچادر

ایشالله ازدواج کنی منم با این روش ازدواج کردم الان ی همسر خوب مهربون دارم 😊حالا میخام واسه خونه دار ...

انشالا به حق امام حسین خونه دار شی 

تو نمازات موقع زیارت عاشورا منو یادکن اسمم زهراست خیلی بد دلمو شکوندن

شما تو چله دوم به خواستتون رسیدین؟

نه ۹ تا برای من تو هرچله میخوندم میومد خاستگار ولی باب دلم نبود آخرش این همسرم اومد تو یک  نگا دلمو برد همش میگفتم خداکنه جور بشه

انشالا به حق امام حسین خونه دار شی تو نمازات موقع زیارت عاشورا منو یادکن اسمم زهراست خیلی بد دلمو شک ...

ایشالله میرسی فقد باید خیلی مراقبت کنی .برا منم مجرد بودم خیلی دلمو شکوندن من با دلشکسته شروع میکردم

شما زمان ازدواج تون بوده به چله نبوده

نمیدونم هرخاستگاری میومد بی دلیل بهم می‌خورد یا جور نمیشد هیچ وقت

شما چند سالگی ازدواج کردین قبل چله ها هم خاستگار داشتین؟

داشتم خاستگار ولی همیشه بهم میخورد یا باب دلم نبود ..همیشه هم دعوا میشد من ۲۳ سالگی