کسی که قانون جذب و کامل بلده بخصوص اونجایی که میگن بیرون زتو نیست آنچه ....اگه کسی اینو کامل بلده لطفا بیاد من سوال ازش دارم انشالا ک انرژی مثبتش به خودت برگرده😘
کتاب بخواهید تا به شما داده شود استر و جری هکس رو بخون
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا دارمش ، ی سوال، اینکه من بهم خیانت شده درونم بوده؟
آفرین حق
کاربری پایین پستت نظری نوشته
همش همونه دقیقا
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
[QUOTE=366485240]خب چون خواستت با درونت جور شده :) یعنی تو در درونت به وفاداری اعتقاد نداری همش چیزایی رو دیدی که م ...[/QUOاتفاقا خیلی بهش اعتماد داشتم وقتی فهمیدم شوکه شدم،
هرچی فکر میکنم که درسش چیه که باید درسش رو بگیرم ولی نمی فهمم ، فقط میدونم باید روعزت نفسم کارکنم ، ...
گاهی اوقات فکر کردن نیست
مثلا شده یکی از اطرافیانتون خیانت ببینه و شما راجبش زیاد حرف بزنی
یا حتی تاپیکی اینجا ببینی از خیانت و توجه کنی بهش
اینا همه باعث فرستادن ارتعاش میشه
[QUOTE=366486234]گاهی اوقات فکر کردن نیست مثلا شده یکی از اطرافیانتون خیانت ببینه و شما راجبش زیاد حرف بزنی یا حتی ...[/QUنمیدونم ، تنها کاری ک الان دارم انجام میدم هواپونوپو امیدوارم پاک بشه ، اون چیزی ک درونم بوده، هرچند دیگه جداشدم