2777
2789
عنوان

پف کاپشن زیر چادر

140 بازدید | 16 پست

بچها چیکار کنمممم

هفته بعد سفر زیارتی میخوایم بریم، بعد چادر باید سرکنم

بنظرتون چیکار کنم پف نکنم زشت نشم؟😂

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری کنی با کاپشن پف میکنه مگه اینکه نازک بپوشی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

😂اره متاسفانه میترسم بافت هم بگیرم سردم بشه، چون میگن خیلی سرده

بافت ریز بافت بگیر چادری نیستم ولی یه لباس مجلسی دارم زیر اون میپوشم هم خیلی گرم میکنه هم ظرافتش فرم لباسمو خراب نمیکنه حالا فکر میکنی سردتره میتونی دوتا بافت بپوشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره ولی خیلی سرده میگن انگاری🤦🏻‍♀️

التماس دعا عزیزم 

ایشالا بهت کلی خوش بگذره😘

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بافت ریز بافت بگیر چادری نیستم ولی یه لباس مجلسی دارم زیر اون میپوشم هم خیلی گرم میکنه هم ظرافتش فرم ...

اره باید همین کارو بکنم 

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..