2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بالای سی سال

245 بازدید | 25 پست

تا حالا پسری کراش زده روتون؟

شده پسر زیر ۲۰ سال فکر کنین بخواد مختون بزنه من تازه فهمیدم خواهر زاده شوهرم هر شب به فکرمه ولی من نمیدونم چرا با ۱۸ سال سن منو پسندیده که ۳۶ سالمه؟

پیش دعا گر یا چیزی برم که منو از فکرش دراره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تا حالا نشده ، یا اگه شده هم خودم نمیدونم ، حالا که فهمیدی کار خاصی نکن فقط و فقط بی توجهی ، چون واکنش چه مثبت چه منفی = معنی توجه رو میده،،،،شما الان متاهلی نباید هیچ واکنشی داشته باشی 

توجه نکن بهش

تا الان کلی رفتار زشت ازش دیدم ولی معذرت خواهی میکنه باز میبینی بعد یک ماه یا دو سه ماه بعد پیام میده بم به خدا به خاطر چهره مظلومش میترسم آبروش بره اما خودش نمیفهمه

تا الان کلی رفتار زشت ازش دیدم ولی معذرت خواهی میکنه باز میبینی بعد یک ماه یا دو سه ماه بعد پیام مید ...

مهم نیست اون چی میخواد شما چی میخوای؟اگه میخوای دست برداره بهش بگو رفتاراش ادامه بده به همسرت میگی یا به خانواده ش

یعنی چی سریع میرین سراغ دعا نویسو این چرت و پرتا ولش کن بهش محل نده یادش میره اگرم اومد سمتت بهش بگو ...

نه وقتی نزدیکمه با ادب و مظلومه بعد تو گوشی که پیام میده هزارتا چرت و پرت میگه