2777
2789
عنوان

دختران خیلی خوشگل خوشبخت میشن

3744 بازدید | 41 پست

به نظرتون؟ من در اطرافیان دیدم اونایی که خیلی خاص بوده قیا فه هاشون ازدواج های موفق تری داشتن، منظورم اونایی نیس که با هزار تا عمل خوب شدن،اونایی که از بچگی خوشگل بودن منظورمه

شانس خواهر فقط شانس

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .اتفاقا چند موردی اطراف من بود ک از 13 .14 سالگی خواستگار داشتن و کلی خاطر خواه اما متاسفانه خوشبخت نشدن 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

باز من دیدم اوناییکه قیافه هاشون زیاد خوب نبوده ازدواج های توپی داشتن

همه جوون ها خوشبخت بشن الهی

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

نه والا سه موردتوی فامیل ماهس اززمین بلندشدن باازدواجشون

قیافه هم اصلا

وضع مالیشون متوسط روبه پایین

تحصیلات درحدفوق دیپلم ولیسانس نهایتا

شااااانس تادلت بخاااااد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اطراف من برعكس بوده.  اونایی كه خیلی خوشگل بودن شوهر خوبی نكردن اونی كه خیلی معمولی بوده چه شوه ...

والا به خدا

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

اونایی که شخصیت خاص و متفاوت دارن موفقترن۰ ازدواج فقط یه قسمت ازخوشبختیه ۰ شاید خوشگلا تو ازدواج موفق باشن تو چیزای دیگه نه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

منم هر چی دختر خوشگل و پولدار و باهوش دیدم 

زندگی موفق داشتن

اصلا این هوششون تاثیر بسزایی داره  مطمئنن میدونن چه کنن یلخی عمل نمیکنن 😁

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚