2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی خواب دیده تعبیر میکنم

268 بازدید | 30 پست

بچه ها  یه سایتی رو پیدا کردم هر خوابی رو که دیدی تعبیر میکنه اگه شما کابوس یا خوابی  عجیبی رو دیدن که خیلی عضیتتون میکنه بهم بگین بفرستم به این سایت تابعیر کنه همرو امروز جواب میدم 😊

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

من خواب دیدم با پارتنرم صیغه کردیم 

من راضی نبودم اینجوری دوست نداشتم

بعد شلوغ بود دورم

و اینکه منو بردن خونشون

اما پدر مادرش انگار بر من راضی نبودن از من خوششون نمیومد تعبیرش چی می‌تونه باشع گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش خاب مدرسه میبینم ۲۶ سالمه مجردم

" احساس نوستالژی: ممکن است در حسرت زمان های ساده تری از دوران کودکی یا دوران مدرسه باشید.

کنجکاوی فکری: شما مشتاق یادگیری و گسترش دانش خود هستید، زیرا مدرسه اغلب نشان دهنده تعقیب آموزش است.

میل به ساختار و روال: ممکن است هوس یک محیط ساختاریافته و سازمان یافته ای داشته باشید که مدرسه فراهم می کند.

ارتباط اجتماعی: مدرسه اغلب فرصت هایی را برای معاشرت و دوستی فراهم می کند، که ممکن است به عنوان یک فرد مجرد بخواهید.

رشد و توسعه شخصی: مدرسه می تواند زمانی برای رشد شخصی و خودشناسی باشد، که ممکن است در این مرحله از زندگی خود به دنبال آن باشید.

آرزوهای شغلی: ممکن است به دنبال تحصیل یا آموزش بیشتر برای پیشبرد آینده شغلی خود باشید.

ترس از دست دادن: ممکن است احساس اضطرار داشته باشید تا فرصت‌ها یا تجربیاتی را که با روزهای مدرسه مرتبط می‌کنید جبران کنید.

مسائل حل نشده از گذشته: رویاهای مربوط به مدرسه گاهی اوقات می تواند منعکس کننده مسائل حل نشده یا آسیب های ناشی از سال های تحصیلی شما باشد که نیاز به بررسی دارند.

"

جواب سایته 😉

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

من خواب دیدم با پارتنرم صیغه کردیم من راضی نبودم اینجوری دوست نداشتمبعد شلوغ بود دورمو اینکه منو برد ...

" تعابیر احتمالی:

احساس در دام یا محدودیت:

* رویای صیغه بودن ممکن است نمادی از احساس ناتوانی و ناتوانی باشد. محصور شدن در انتظارات یا نقش های اجتماعی نارضایتی شما از این وضعیت نشان می دهد که به دنبال آزادی و خودمختاری بیشتر هستید.

فاصله و جدایی:

* دور بودن و دور شدن نشان دهنده احساس جدایی یا دوری از شریک زندگی شماست. این می تواند نشان دهنده فقدان ارتباط عاطفی یا نزدیکی فیزیکی باشد.

عدم تایید والدین:

* عدم تایید والدین او نشان دهنده موانع یا چالش های بیرونی است که مانع رابطه شما می شود. ممکن است نشان دهد که انتظارات یا نظرات آنها تنش یا درگیری ایجاد می کند.

نیاز به تغییر:

* تجربه کلی رویا می تواند بازتابی از تمایل به تغییر در رابطه یا شرایط زندگی شما باشد. ممکن است به دنبال ارتباط رضایت بخش تر یا رضایت بخش تر با شریک زندگی خود و کنترل بیشتر بر سرنوشت خود باشید.

ملاحظات اضافی:

* جزئیات و زمینه خاص رویا ممکن است بینش بیشتری ارائه دهد.

* به پویایی روابط فعلی خود، هر چالشی که با آن روبرو هستید و امیدها و خواسته های خود فکر کنید.

* به دنبال حمایت از یک دوست قابل اعتماد، یکی از اعضای خانواده یا درمانگر باشید تا احساسات و معانی زیربنایی رویا را کشف کنید.

"

من خواب دیدم یه زنی از نزدیکانم با حال خیلی بده افتاده ،رنگ پوستش خیلی تیره و صورتش استخونی شده مثل مرده ها

و قفسه ی سینش قلبش و زیر گلوش سوراخ بزرگ شده و یه چیزایی بهش وصل بود از طریق سوراخ‌ ها

و خودش تو حالتی مثل کما بود انگار😥

در حدی بد بود که من ک ازش حسابی دلشکسته بودم گریه میکردم تو خوابم به حالش😓

خاب دیدم ایران مثل فلسطین شده و مورد حمله قرار گرفته... داشتم داد و فریاد میزدم و خطاب ب مردم میگفتم چقد گفتن پشت رهبرو خالی نکنین. چقد گفتن تنهاش نزارین. این عاقبت ملتیه ک ب رهبرش پشت کنه.. اسلحه های دشمن جوری بود ک ن میکشت ن زنده میذاشت..وقتی تیر میخوردی یه حالت خیلی بد بین مرگ و زندگی بود... دشمن منو از اتوبوس پیدا کرد و چن بار بهم تیر زد و...