2777
2789

اول سلام و تشکر از اینکه اومدید ومیخواهید که تجربه هاتون رو به اشتراک بزارید 

جونم براتون بگه که آقایی که شما باشی خانومی که شما باشی من خیلی ساد لوح هستم تا حدودی احمق حتی آنقدر ناراحتم 

لوده بازی در میارم 

از سادگی و بی عرضه بودنم خسته شدم میخوام تغییر کنم بلد نیستم چه جوری شروع کنم؟

دیر آدم ها رو میشناسم و اگه بهم دروغ بگن نمی فهمم

تو سن ۲۰ سالگی مثل بچه ها رفتار میکنم

چی کار کنم آدم بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم باید بشینم حسابی درس بخونم همه تو فامیل مون آدم حسابی اون موقع من...چیکار کنم پشتکاری قوی ...

عزیزدل استعداد که به درس نیست شما دیپلم دارین؟به چی علاقمندین بدون در نظر گرفتن فامیل

عزیزدل استعداد که به درس نیست شما دیپلم دارین؟به چی علاقمندین بدون در نظر گرفتن فامیل

هیچی واقعا فقط می خوام یه شغل داشته باشم بایه درآمد خوب بله دیپلم دارم 

باید درس بخونم یه رشته خوب قبول بشم دیگه 

تنبلم یا چی که درس نمی خونم هنرشو ندارم نمی دونم والا

خودتون چه جوری استعداد تون رو پیدا کردید؟

من نوجونی سختی داشتم که افتخار میکنم بهش باعث شدم اعتماد بنفسم بیشتر بشه و خودمو بشناسم الان با اینکه رشتم ریاضی بود ولی هنرو دارم انجام میدم کیک میپزم میفروشم خیاطی میکنم و... و میخوام برم طراحی دوخت خودم اونجا شناختم

من نوجونی سختی داشتم که افتخار میکنم بهش باعث شدم اعتماد بنفسم بیشتر بشه و خودمو بشناسم الان با اینک ...

رزین کار میکردم تو دبیرستان ولی بخاطر حساسیت پوستی تو اوج موفقیت که در حال پیشترفت بیشتر بود کنار گذاشتم بخاطر سرطان زا بودنش