2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرک زبان داری ؟بورسیه که نمیده اما اسبیلدونگ المان حقوق میده برای درس خوندن که مدرک ب دو آلمانی میخ ...

هنوز تموم نشده زبانم دارم میخونم

آلمانی خیلی کم بلدم

شرایطش خوبه؟میگن انگلیس ام خوبه ولی نمیدونم شرایطش چحوری چی میخواد اصن چجوری قبول میکنه

مدرک زبانو اوکی میکنم داره تموم میشه دوره زبانم

هنوز تموم نشده زبانم دارم میخونمآلمانی خیلی کم بلدمشرایطش خوبه؟میگن انگلیس ام خوبه ولی نمیدونم شرایط ...

انگلیس فاند فقط به مقطع دکترا میده 

تنها جایی که میدونم حقوق میده المان هست اونم فقط باید مدرک زبان آلمانی داشته باشی 

اتریش با زبان انگلیس هم هست شهریه نداره اما حقوق یا فاند نمیدن خرجت با خودت هست دیگه 

بقیه جاها هم همینطور 

با نمره جایی بهت فاند نمیده ربطی به نمره نداره برای فاند باید چند تا مقاله isi و کلی کارهای تحقیقاتی ...

پس فقط نمره ملاکشون نیست

از چند نفر شنیدم میگن بعد اینکه دیپلم گرفتی به دانشگاهایی که خوبن برای بورسیه و اینا درخواست بورسیه میدی بعد که قبولت کردن ویزا تو میدن میری البته فقط گفتن ریزنمراتو میخوانو مدرک زبان و مدارک شناسایی از اینجور چیزا خبر نبود😅

پس آسون نیست