2777
2789
عنوان

نظرسنجی

38 بازدید | 3 پست

کدوم گروه مذهبی جالبه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
پای منبری ها
2
66%
طلبه ها
0
0%
بسیجیان
1
33%
خادمین
0
0%

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

یه هیچکدام هم اضافه میکردی این همه راه اومدم تاپیکت یه گزینه هم من میزدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه هیچکدام هم اضافه میکردی این همه راه اومدم تاپیکت یه گزینه هم من میزدم

کلا متوجه نشدم

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا متوجه نشدم

گزینه هیچکدام

سخت نیس فهمیدنش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE