2777
2789

امروز خونه عمم بودم بعد حموم و دسشویی شون یکیه منم رفته بودم دسشویی یادم رفت درو قفل کنم بعدش پسر عمم ۱۲ سالشه منم پری.ود بودم داشنپ پد عوض میکردم یهو با اوج درو وا کرد اومد تو 

قیافه من😶

قیافه اون😳

وایی واییی یک جیغی زدم درو ببند

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یادم انداختی 💔💔💔پسرخالم داشت با کسی حرف میزد ایرپاد تو گوشش بود من فک میکردم با منه هی میگفتم ها؟ چی میگی😭😭😭وای خدا مرگم بده

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

وای🤣😂

حالا دیگ روم نمیشه برم برداشته رفته تو حال داد زده (اسم من)تو خودش میشاشه دیدم مای بیبی گذاش😑

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

حالا دیگ روم نمیشه برم برداشته رفته تو حال داد زده (اسم من)تو خودش میشاشه دیدم مای بیبی گذاش😑

وایییی😂😂😂😂😭😭

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

چطور میشه. در دستشویی رو قفل نکرد 

پسر 12ساله کاااااملا اگاهه پد چیه پوشک چیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای یادم انداختی 💔💔💔پسرخالم داشت با کسی حرف میزد ایرپاد تو گوشش بود من فک میکردم با منه هی میگفتم ...

😂😂

چطور میشه. در دستشویی رو قفل نکرد پسر 12ساله کاااااملا اگاهه پد چیه پوشک چیه

نه بابا این عمه من اصلا حرف از اینا نمیزنه ۱۲ سالشه عین این بپه های ۵ ساله رفتار میکنه منم به هوای اینکه بقیه سرشون گرمه اصلا درو قفل نکردم دسشوییشونم بعد حموم اون ته بود