2777
2789
عنوان

خرید طلا منطقی با این قیمت

406 بازدید | 25 پست

ی پولی دارم پس اندازه ب نظرتون بدم طلا یا دست نگهدارم بچه ها؟می‌ترسم بخرم پایین بیاد نخرم بالا بره.هرچند پولم زیاد نیست اما خب سرمایه منم همینه دیگه

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پولت رو برای چه زمانی لازم داری؟اگر میتونی نگه داری و حالا حالاها بهش نیاز نداری 

بخر و بیخیال قیمتش بشو دیگه 

چون طلا اصولا خیلی پایین بیا نیست و اگرم بیاد موقت هست و چارتی که از طلا دیدم هنوز جای رشد داره 

استپ قیمت یا کاهش قیمتش موقتی هست و هنوز صعودیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

اگه برا طولانی مدت یعنی دو سال به بالا میخوای حتما بخر. 

ولی اگه پنج شیش ماه دیگه نیاز داری میخوای بفروشی نخر. 

چون معلوم نیست قیمت ها بیاد پایین یا همچنان به بالا رفتن ادامه بده 

ولی حتی اگه پایین هم بیاد مثلا سه ماه دیگه از ۵۲٠٠ اگه بیاد رو ۴۳٠٠  دوباره ذره ذره میره بالا و دو سال دیگه هیچی نره بالا هفت هشت تومن میشه 

من دلار میخرم الان ۲ تومن دارم گفتم فردا برم دلار بخرم یه ماه طلا میخرم یه ماه دلار

دلار فیزیکی میخری یا تو صرافی چیزی؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
عزیزم پولت رو برای چه زمانی لازم داری؟اگر میتونی نگه داری و حالا حالاها بهش نیاز نداری بخر و بیخیال ...

ن لازمش ندارم وام خونگی گذاشتم برای استفاده میخوام بخرم که نگهدارم

من دلار میخرم الان ۲ تومن دارم گفتم فردا برم دلار بخرم یه ماه طلا میخرم یه ماه دلار

خیلیم عالی 

ن لازمش ندارم وام خونگی گذاشتم برای استفاده میخوام بخرم که نگهدارم

حتما بخر 

منم اگر پولم جمع بشه معمولا طلا فیزیکی می خرم ولی وقتی کم باشه پولم اگر بشه ماهی پونصد تومن حتما سهم طلا رو میخرم برای پس انداز 

الان هم از شهریور تا حالا یه مقدار کمی خریدم از روز دوم خریدم رفتم تو سود 

کلا خرید طلا همیشه سود هست 

کار به قیمت نداشته باش بخر نگران نباش

دلار فیزیکی میخری یا تو صرافی چیزی؟

از صرافی حتما 

هرماه هرچقد از پولم بمونه میخرم 

مهر ۸ تومن داشتم طلا خریدم الان شد همون طلا ۱۲ تومن 

آبان ۳ تومن داشتم دلار 

آذر ۵ تومن طلا 

الان نوبت دلار ۲ تومن دارم 

بمونه دستم خرج چرت و پرت میشه 

اینارو میخرم سرمایه میشه بوقت نیاز و مبادا و کار خیر و مسافرت 

حتما بخر منم اگر پولم جمع بشه معمولا طلا فیزیکی می خرم ولی وقتی کم باشه پولم اگر بشه ماهی پونصد تومن ...

ممنون عزیزم.امروز حتما میخرم. فقط نمیدونم چی بخرم!۱۵پول دارم