2777
2789

من پیش دکتر مهرافزا رفتم موسسه مهر ،نازایی داشتم هم دوقلو باردار شدم با آی وی آف هم سزارین مو عاااالی انجام داد هر روز دعاش میکنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من پیش دکتر مهرافزا رفتم موسسه مهر ،نازایی داشتم هم دوقلو باردار شدم با آی وی آف هم سزارین مو عاااال ...

چه عالی

بعد با دارو دوقلو باردار شدی عزیزم؟

هزینه های کلینیک مهرافزا زیاده؟

خوب وفت میزارن؟

تکی ویزیت میکنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عالیبعد با دارو دوقلو باردار شدی عزیزم؟هزینه های کلینیک مهرافزا زیاده؟خوب وفت میزارن؟تکی ویزیت می ...

آی وی اف کردم انتقال جنین انجام دادم،هزینه که خب زیاده ولی میدونی حتما نتیجه میگیری،آره وقت میذارن حتی اتاق مشاور دارن  یه اتاق دیگه هم هس هرچی سوال داشته باشی جواب میدن آره تک به تک ویزیت میکنن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دوستدارم دوقلو باردر بشم برا دومی ولی میترسم

وای نه خییییلی سخته من کلی ضعیف شدم تو این یه سال بارداریش سخته نگهداری از بچه ها سختتر،من روحی جسمی داغون شدم

خیلی ممنونم عزیزم وفت گذاشتی

خواهش گلم اگه نازایی نداری برو پیش متخصص خوب طبیعی باردار بشی انشالله آی وی اف برا کسایی که طبیعی نمیشن

وای نه خییییلی سخته من کلی ضعیف شدم تو این یه سال بارداریش سخته نگهداری از بچه ها سختتر،من روحی جسمی ...

دوستامم میگن سخته و خطر داره

یعنی بهش فک نکنم؟ 

میگم یهو بیارم تمام 😂😂

خواهش گلم اگه نازایی نداری برو پیش متخصص خوب طبیعی باردار بشی انشالله آی وی اف برا کسایی که طبیعی نم ...

ممنون عزیزم

نه ندارم ولی احتمال سقطم بالاست

سر اولی دکتر شرف الدین بود سریع تشخیص داد جفتم پایینه اونم موقع تشکیل قب و با دستگاه سونو مطب تنهت مشکل اینجاست شماره نمیده ولی هروقت سوال داشتم منشیش وقت میذاشت و میپرسید برام و الکی نمیکشوندن مطب

، ولی اخرش توسط مهسا خصوصی ثانی عمل شدم ، خدایی خوبم هستا ولی نمیدونم چرا تو نی نی سایت گفتن راضی نبودن 

سر دومی دکترم هماتوم رو تشخیص نداد

و خیلی بد شدم نمیتونم انتخاب کنم😔پر از استرس 

دوستامم میگن سخته و خطر دارهیعنی بهش فک نکنم؟ میگم یهو بیارم تمام 😂😂

از سخت هم سخت‌تره بچه های من الان 16ماهشونه همزمان بغل میخوان شب هم خوب نمیخوابن دوقلوها هم کلا نق نقو هستن 

ممنون عزیزمنه ندارم ولی احتمال سقطم بالاستسر اولی دکتر شرف الدین بود سریع تشخیص داد جفتم پایینه اونم ...

بمن شیاف پروژسترون دارن آمپول روزانه دور ناف دادن برا خون رسانی به جنین کلا باید خوب بهت رسیدگی میکردن که دکترت کم کاری کرد متاسفانه  اونایی که موسسه مهر میومدن همه برا آی وی اف نبودن که خیلیا هم میومدن فقط دارو میگرفتن که طبیعی باردار بشن دکترای خیلی خوبی داره اونجا

از سخت هم سخت‌تره بچه های من الان 16ماهشونه همزمان بغل میخوان شب هم خوب نمیخوابن دوقلوها هم کلا نق ن ...

الهی ، خدا حفظ شون کنه

ممنون عزیزم که گفتی

بخصص ماها دست تنهاییم نمیشه نگه داشت 

خدا بهت سلامتی بده 

الهی ، خدا حفظ شون کنهممنون عزیزم که گفتیبخصص ماها دست تنهاییم نمیشه نگه داشت خدا بهت سلامتی بده

مرسی عزیزم😘😘

بمن شیاف پروژسترون دارن آمپول روزانه دور ناف دادن برا خون رسانی به جنین کلا باید خوب بهت رسیدگی میکر ...

درسته عزیزم

دکترم یه دکتر دیگه بود منکه ازش خوشم نیومد 

اسم نیاوردم فقط 😂😂