2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 157 پست

من فقط یبار این کارو کردم. یه دفه وسط غذا حس کردم سیرم و نتونستم بخورم. انوز بعد چند ماه عذاب وجدان دارم برای اون غذا که صاحبخونه ریخت بیرون

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم همیشه تو مهمونی ها برای خودم کم غذا میکشم که اگه بچم غذاش اضافه اومد از غذای اون بخورم

من به اسراف مخالفم اما اینکار رو نمیکنم

واسه شخصیت خودم

چون یک مادرم؟ 

براش کم میریزم و نهایتا دوباره میریزم

کوچک که باشه کمترین مقدار میکشم

الانم که بزرگن هم اندازه میکشن هم مراعات سفره میکنن

مهمونتون بیشعوره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

این لقمه شمردن نیست،بی فرهنگی مهمونه ک اندازه شکمش غذا نمیکشه و اسراف میکنه

تو بعضی عروسیا که ما چند سال پی میرفتیم هرکس غذای خودش یا بچه اش نصفه کاره میموند، ظرف میدادن که ببره با خودش، بجای اینکه بریزن دور

و بنظرم این کار خوبیه

در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱

تو بعضی عروسیا که ما چند سال پی میرفتیم هرکس غذای خودش یا بچه اش نصفه کاره میموند، ظرف میدادن که ببر ...

فاطی زندس ؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای جاریا من اصصصصلا دست به غذای بچه نمیزنن!حس میکنن کلاسشون پایین میاد ولی خانواده من اصلا اهل فیس ...

ربطی به کلاس نداره شاید دوست نداره، من خودمم ته مونده غذای بچه رو نمیخورم هر دفعه هم در حد چند قاشق میکشم که اگه خورد باز بکشم ولی پیش میاد یکی دو قاشق میمونه ته بشقابش من که نمیخورم شوهرم باشه میخوره 

من که انقد گرسنه و سرگرم غذا خوردنم حواسم به هیشکی نیس فقط وسط غذام گاهی میگم تعارف نکنیدا بریزید😂تازه اض

افه بیاد میدم ببرن غذای مونده نمیخوریم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

حالا من از غذای دخترم بمونه خودم ادامه اش رو میخورم میگم اسراف نشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینطور مهمونایی را دعوت نکن

دیگه صبرم تموم شده . یه اکیپ هستیم چند تا خانواده این سری نوبت ماست دعوت کنیم ب شوهرم گفتم دیگه اونارو دعوت نمیکنم هر خانواده رو یه شب در هفته دعوت میکنم ک اونا دیگه نیان تو جمعمون 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید