بچه شماهم همش چسبیده به شما ؟ خسته ام کرده اصلا بلد نیست خودش بازی کنه همش میگه باهام بازی کن میرم اشپزخونه دنبال منه میرم توالت میاد خبر مرگم هر غلطی کنم چسبیده بهم خسته شدم دیگه اصلا بازی نمیکنه باید حتما کنارش بشینی تا بازی گنه همش تو کار من دخالت مبکنه میخوام غذا درست کنم میگه بغلم کن من هم بزنم غذا رو اخه وسایل بازی اشپزی گرفتم با اونا بازی کنه اصلا مگر خودم بشینم کنارش واقعا کلافم کرد خودش بدو بدو نمیکنه حتما من باید بدوم دلم میخواد بزنم لهش کنم انقدر گاهی عصبیم میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من وقتی خواهر برادرش از مدرسه میان خییلی بهتر میشه
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
خب چون اینجوری عادتش دادی دیگه... بهش نه نگفتی از اول
نه بابا از اول هی گفتم بشین با این بازی کن تا میزاشتم میدیدم چهار دسته پا داره میاد دنبالم گریه مبکنه هی بهش بی اهمیتی کردم الانم دعواش کردم گفتم برو نچسب به من برو بازی کن باورت میشه نشسته کنار من با بغض گریه هر کار میکنم جدا نمیشه