2777
2789

اگر زره ای براتون مهمه که کسی الاغ فرضتون نکنه لطفا رد نشید به قرآن قسم فقط باید این پیج رسوا بشه خیلی جاها خوندم توکامنتا که ناراضی بودن ولی اونها هم الان مثل من بلاک شدن 

دوستان اجناس اصلا شبیه عکس نیست و دوخت افتضاح حساب کنید بعداز ۳ هفته جنس رو دادن یه تیکه لباس اصلا چپ دوخته شده 

صاحب کارت سودابه رضا پناه 

اسم پیج تولیدی ایرانی داخلش ببینید از قیمتا متوجه میشید اگر این دست دولت نیست که راحت جمش میکنن خیر نبینن ملتو بدبخت میکنن اینجوری 

تورو قرآن راحت رد نشو نذار مملکت رو به این روش گند بزنن توش زورمون دیگه به یه سری چیزا باید برسه 

)ممکنه اون پیج که الان اسمش تولیدی ایرانی هست اسمش عوض کنه چون دیدم ۹ بار اسم عوض کرده بود قسم دادم شما تو اینستا نشر بدین تورو قرآن من با مدرک میام جوابشون میدم دولت باید جلو این امثال بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت خوشه دکتر دارو اشتباه میده تجویز بد میکنه دولت جواب نمیده اونوقت واسه یه تکه پارچه جواب بدن

بین مردم باید شناخته بشه صاحب تولیدی هر کسی هست صاحب پیج هرکسی هست افراد داخل پیج چهره هاشون مشخصه باید بگیرن جواب پس بدن 

اگر شما این حرفارو نزنی و رد نشی به ولله همون دکترشم جواب پس میده

توهین میکنید قسم این همه میدید کجا نشر بدیم نه خرید کردیم نه مطمئن هستیم که شما رقیب یا دشمن شون نیستید چی بگیم؟

اگه به جرم تهمت پ افترا ازمون شکایت کنن چی؟شما جوابگو هستید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😚😚😚

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من اینستا ندارم نشر بدم

نمیشناسم هم

ما سفارشی دادیم پولم واریز کردیم خبری نشد از خود سفارش

پیگیر نشدیم

چون تهش هیچی نمیشه 

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

من اصلا از اینستا خرید نمیکنم مگر اینکه قبلا کسی سفارش داده باشه از اطرافیانم و راضی باشه. خیلی بی در و پیکره. اونایی هم که ارزون هستن که دیگه هیچی صد در صد کلاهبرداریه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
توهین میکنید قسم این همه میدید کجا نشر بدیم نه خرید کردیم نه مطمئن هستیم که شما رقیب یا دشمن شون نیس ...

تهش نوشتم که با مدرک حرف میزنم مطمئنم تنها نیستم عیب نداره