2777
2789

حتی دیشب شوهرم میگفت حس میکنم همه چیو بی حوصله و بزور انجام میدی حتی یه اهنگ تو خونه برا خودت نمیزنی دوغ با بطری  به اون بزرگی میزاری سر سفره نون با جا نونی میاری غذارو همینجوری هرچی شد میریزی تو ماهیتابه تموم شه بره .دیدم راس میگه چقد ذوق داشتم قبلا همش سالاد مختلف درس کن و دسر درس کن تزئین کن همه چیو الان حوصله هیچیو ندارم همین الان پاشدم به خودم برسم ورزش کنم کمتر از نیم ساعت انرژیمو از دست دادم سر درد دارم حوصله خونه رو ندارم .واقعا شمام اینجوری هستید؟یا شده اینجوری باشید؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

خونه خواهر شوهرم بودم چند روز پیش انقد انرژی داشت خونشون بوی زندگی میداد صبحا بوی خوب صبحانه هایی که درس میکرد میومد اصن حس زندگی میداد 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینتورخیلی بدتربااین تفاوت که شوهرم نمیزاره برم بیرون

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

می تو،حس هیشی نیس

اومدم لوبیا پلو درست کردم ک مثلن حالم خوب شه، انقد بی حوصله ام و زورم میاد ک حتی الانم فک کنم ربشو زیادزدم🥴🥴

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من دقیقا همینجوریم از وقتی خونه زیاد موندم اینجوری شدم یه نوع افسردگیه ک حتی بلندم میشی احساس خستگی ...

وای دقیقا حتی کلاس میرفتم همه کارام روزای اول با ذوق بود نمیدونی با چه اشتیاقی رفتم الان میگم کاش نمیرفتم که حالا اگه ولش کنم همه میگن عرضه انجام یه کارو نداره 

انرژی زا بخور خوابتو تنظیم کن پروتئین بخور پروتئین من دارم که برای انرژی عالیه اخه خواستین در خدمتم ...

میخوردم قبلا ولی مشکل خونرسانی به مغز دارم خیلی خفیف و انرژی زا خیلی سمه برام 

اینا شرح حال زندگی من بود همسرم میگه انگار تو مسافر خونه زندگی میکنی و رهگذری😂

وای دقیقا دیشب اون میگفت و من تو فکر فرو رفتم که یعنی چی بطری دوغ به اون بزرگیو میارم سر سفره؟غذای سرخ کردنیو با ماهیتابه میارم؟تازه هنوز بچه ام ندارم بچه دار شم چی میشم

عزیزم تنبلی تخمدان ندارین؟

چرا عزیزم یعنی اخرین بار تابستون براش رفتم دکتر که گفت اوکی و کنترل شده الانم یه پودر داده که تا روزی که بار دار شم گفته مصرف کن که همچیت نرمال بشه .حالا نمیدونم بازم دارم یا نه حس میکنم دکتره خوب نیس یجا دیگه ام میخوام برم 

منم همینتورخیلی بدتربااین تفاوت که شوهرم نمیزاره برم بیرون

وای عزیزم .چرا نمیزاره؟اسیر اورده مگه؟

من شوهرم بنده خدا کاری نداره من خودم خیلی بی انگیزه ام