2777
2789

ده سال پیش من بیماریه سختی گرفتم که هم جسممو به شدت ناتوان کرد هم روحمو،شوهرم هم از فرصت سو استفاده کرد ومنو آورد انداخت خونه مادرم ورفت زن دوم رو عقد دایم کرد،بارها من برگشتم سر زندگیم به خاطر  بچه هام قبل از اینکه زن بگیره وهر سری منو با مشت و لگد بیرون میکردومیگفت نمیخوامت میخوام زن بگیرم فرشته هم باشی حتی نمیخوامت،خلاصه بیست بار فشرده هر هفته برمیگشتم سر زندگیم واین منو باکتک بیرون میکرد ونه پدر داشتم ونه برادر بزرگی که ازم دفاع کنه فقط خودم بودم و خودم حتی قانون هم طرف من رو نمی‌گرفت باتوجه به اینکه مریض بودم شوهرم هم حق طلاق داشت هم حق زن دوم گرفتن،خیلی مقاومت کردم ولی چون به شدت بیماری از نظر جسمی ناتوانم کرده بود زورم بهش نمیرسید،تو این ده سال همش به من پیام میداد نمیخوامت اینجا کسی منتظرت نیست،حتی حرف زن دوم رو هم گوش کرد ورفت واسه طلاقم اقدام کرد،ولی بعد از اینکه زن دوم مهریه ازش گرفت و طلاقشو گرفت طلاقمو پس گرفت تو این ده سال همش پیام میداد نمیخوامت،من حتی بهش گفتم بیا پیش خواهرام خونه اجاره کنیم بلکه کمکم کنن وبتونم به سلامتی برگردم ولی هر بار منو دست به سر میکرد حتی خونه ای روهم که طلاهامو فروختم پولشو دادم بهش فروخت و با پولش مهریه زن دوم رو داد،منم می‌تونستم طلاق بگیرم و ازدواج دوم کنم چون رو به بهبودی بودم ولی این کارو نکردم ده سال منتظر موندم تا بالاخره بازم منو خواست و بخشیدمش وبرگشتم سرخونم، فقط به خاطر اینکه از حرفای دو رو وریام خسته شدم چون میگفتن این مقصره که شوهرو بچه هاشو ول کرده درصورتیکه اینطور نبود دو دستی اون زندگی رو زیر مشت ولگداش با حال بدجسمیم چسبیده بودم و هوی وهوسش نمیزاشت سر زندگیم وبالا سره بچه هام باشم،حتی هنوزم درست نشده وچتهای ناجورشو بازن غریبه دارم میبینم ،فقط حرف مردم باعث شد من دوباره برگردم پیش همچین مردی که ازش خیانت دیدم و بارها منو پس زده و بچه هامو ازم گرفته همین حرف مردم باعث شد که وقتی بعد ده سال شوهرم بیاد التماس کنه وبه دست وپام بیفته ببخشمش وبهش فرصت بدم ولی بازم خیانت دارم میبینم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر ما الان چه اهمیتی داره؟

وقتی ده سال غرور و عزت نفستو برای یه مرد هرزه نابود کردی

هنوزم داری تاوان هرزه بازیاشو میدی ...!

ولی بازم برگشتی به این زندگی!

فردا پس فردا هم ازش بیماری جنسی میگیری باز میبره میذارتت خونه ی مادرت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

میدونم ناراحت میشی ولی عزیزم شما ذره ای عزت نفس و غرور نداری قحط الرجال نیومده بود که اینجوری چسبیدی به این 

از نظر من ارزشش رو نداره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ترحم بر پلنگ تیزدندان ستمکاری بود بر گوسفندان مصداق همینه که ترحم بر همچین آدمی نباید کرد

کاملا درست میگی ولی شوهر شما بیشتر مصداق توبه گرگ مرگه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چرا برگشتی پیش مردی که سرت هوو آورده؟

مطمئن باش اگه جدا بشی بعدا ازدواج بهتری خواهی داشت

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435