2777
2789

سلام صبحتون بخیر 

خواستم یه سوالی ازتون کنم چه داروهایی مصرف میکنید و راست میگن داروهاش ریزش مو میاره؟

۲ ساعت دیگه میرم برای آب نخاع گیری😊

میشه دعام کنید که خیلی پیشرفت نکرده باشه؟

علائمی که داشتم از اولین علائم:یهو یجور  بی حسی شده نصف بدنم خوب شدم قطع شد یهو بعدش ۴ ماه دست چپم کف دستش کلا سر شد تا همین الان یعنی ۴ ماه سر دستم دوم اینکه اشتباه گفتن کلماتم روز به روز بیشتر شد تپق نبود ار ۲۰ کلمه ۱۷ کلمه غلط بود خلقو خو عصبی و آدم ترسو و اضطرابی میشه آدم خواهشا خدانکنه البته اگه دیدین دارین مشابه به من خودتونو نشون بدین دکتر چون پیشرفت کنه به فلجی ختم میشه یا حتی مرگ بعدشم من از خیلی آدم زود رنجیم دیروز  که فهمیدم چقدر از این موضوع ناراحت شدم که چقدر بیخودی خودمو ناراحت میکردم ولی از شما میخوام خودتون سر هیچکس سر هیچی نه ناراحت کنید نه نشخوار فکری داشته باشین❤️خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی 

برادر من و پدرم هر دو ام اس دارن 

آدمای بشدت فکری و حساس و زودرنجی هستن 

اول از همه تراپی رو جدی شروع کن 

دوم اصلا ریزش مو نمیاره خیالت راحت 

سوم مدیتیشن کن ی مربی خوب برا مدیتیشن پیدا کن 

چهارم خودتو از همه چیز رها کن و در لحظه زندگی کن 

پنجم پیش ی دکتر خوب برو و اگه الان جایی ت بی حس هست تا حمله تازه هست فرصت داری برگردونی ش پشت گوش ننداز و کورتون تراپی رو شروع کن 

.

مهمه که محیط اطرافت کاملا آروم و دور از استرس باشه خودت به خودت انرژی مثبت بده فامیل ما ام اس شدید داشت الان دکتراسو گرفته و یه دختر خفن اکتیوه کاکلا قابل کنترله این بیناری فقط اون دوری از استرسه خیلییییی مهمه

مهمه که محیط اطرافت کاملا آروم و دور از استرس باشه خودت به خودت انرژی مثبت بده فامیل ما ام اس شدید د ...

درمانتو کامل و دقیق ادامه بده این بنده خدا ۵ سال کورتون تراپی کرد بعد دکتر دوزشو کم کرد درمانو جدی بگیر با انرژی مثبتتتتت

چی شد ام اس گزفتین؟؟؟الهی زودتر خوب بشین

دکترم یه حرفی خیلی قشنگی زد گفت که یدفعه شما به بیماری مبتلا نمیشین این غم غصه های زندگیتون حتی از ۱۰ سال پیش جمع میشه یهو خودشو نشون میده من ۳ سال پیش پدرم که مرد خیلی اذیت شدم سرش اون به کنار۹ ماه پیش یهو مادرم خونریزی مغزی کرد زبونم لال داشت فوت میشد خب میدونی برای آدمی مثل من که هیچ پناهی جز مادرم ندارمو خیلی دوسش دارم خیلی غصه خوردم که ۳ ۴ ماه بعدش دستم سر شد مادرمو پدرمم کلا بزاری کنار دلار ۸۱ 😄میدونی الان میگی ماله همه همین قیمت درست ولی خب من فکر همه رو میکنم که مردم از کجا بیارن خودم از کجا بیارم....

الهی شکر پدر بالا سرم نیست ولی خدا مثل پدرم هوامو از اون بالا داره خدا به همه سلامتی بده منم جزوش❤️

خدا سلامتی بده بهت

فک کنم عاقبت منم همینه

منم خیلی فکریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری