2777
2789
عنوان

🥀🥀🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی گلم دختره بخاطرش خودکشی کرده فوت شدع. اصلا خبر نگران کننده نیستاا... اتفاقا خبر شادیه

عزیزم یه نفر حماقت کرده به این بنده خدا چه ربطی داره ؟؟؟ 

اخه خودکشی برای یه پسر چیزی جز حماقت نیست .

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

هیچی گلم دختره بخاطرش خودکشی کرده فوت شدع. اصلا خبر نگران کننده نیستاا... اتفاقا خبر شادیه

تا این حد عاشق بوده ینی😐😐😂😂

تاپیک خداحافظیشو دیدم من

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

از کجا انقدر مطمعنی فوت شده

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

برا چی ثابت کنی اصلا .

وسواسمه چیزی که اشتباهه حقیقتش چیزی دیگس تا ثابتش نکنم میره رو ذهنم

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

تا این حد عاشق بوده ینی😐😐😂😂تاپیک خداحافظیشو دیدم من

حضوری دوست بودن یا فقط مجازی؟

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤