2777
2789
راستش من خودم آدمی ام که توهین حتی یه حرف کوچیک بد هم نمیتونم تحمل کنم که بهم گفته بشه اگه توهین هاش ...

چطوری تنبیه کنم؟ قهر و جواب دادن و دهن به دهن گذاشتن و اهمیت ندادن اصلا جواب نداده تا حالا، راه دیگه ای هست؟

فقط کم محلی،،اگه جواب بدی،اگه واکنش نشون بدی،،همین میشه نقطه ضعفت و دفعه دیگه بخاطر اینکه بیشتر حرصت بده،بیشتر توهین میکنه،،شما کم محلش کن،وووولی وقتی با هم خوب هستید(مثلا قبل از رابطه زناشویی)،،با جملاتی شرمنده ش کن...سیاست داشته باش،،،شرمندگی رو باید توی جملاتی مثل تعریف ازش،توی وجودش شکل بدی،،اینکه واقعا شنیدن این توهینا از تو بعیده،،بگی با شناختی که ازت دارم،وقتی توهین می‌کنی بهم،بیشتر از اینکه منو عصبی کنی،منو به فکر می‌بری که واقعا این جملات از دهن شوهر من دارن بیرون میان..یا اینکه گاهی اخلاقای خوبش رو بگی و کلی توی این مورد اغراق کنی و راست و دروغ ببریش توی عرش و مثلا بگی چقد فلان اخلاقت رو دوست دارم که حرفای زشت نمیزنی،،شوهر فلان دوستم انقد بد دهنه ،که دوستم کلا ازش زده شده.

خلاصه باید جوری پیش بری که دفعه بعد که خواست توهین کنه،از شرم و حیا نتونه چیزی بگه،،

همه چیزایی گفتم رو باید وقتی  حالتون با هم خوبه عنوان کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری تنبیه کنم؟ قهر و جواب دادن و دهن به دهن گذاشتن و اهمیت ندادن اصلا جواب نداده تا حالا، راه دیگه ...

نه واقع .....تنبیه همین محل ندادن و قهر کردن و ... هست 

و تنبیه های جدی هم به نظرم اگه زندگیت رو دوس داری ریسک نکن 

یهو فیوز می‌روند کل رابطتون به هم میریزه

بگە زهر مار میگم براخودتاز اینجور چیزا

😂 امتحان کردم، انقدر دهن به دهنش گذاشتم تا آخر ساکت شده ولی جلوی بچه ها اصلا دلم نمیخواد از اینجور حرف ها بزنم دنبال یه راه دیگه ام که بچه ها آسیب نبینن

زمان پریودی چی؟ واقعاتأثیرداره؟ 

بقیه خوراکی هایعنی یاسین بخونیم فوت کنیم بهشون؟ 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

🤣👏 آخه اصلا دلم نمیخواد اقوامم بفهمن و آبروم بره بعدش با خودشون بگن چقدر بدبخته چه شوهر بدی داره

نه بابا. الکی تهدیدش کن.

پستی رو که فرستادم رو عمل کن مرتب. انشالله نتیجه بگیری

نه واقع .....تنبیه همین محل ندادن و قهر کردن و ... هست و تنبیه های جدی هم به نظرم اگه زندگیت رو دوس ...

بعضیا بابی محلیم دزست نمیشن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

به عنوان کسی ک‌تجربه داره توهین‌کنی بدتر روتون وا میشه تو روهم دیگه هم درست نمیشه .با سیاست ادبش کن ...

چه سیاست هایی مثلا؟😭 الآن ما توی این مرحله هستیم که رومون تو روی هم باز شده، آیا میشه درست کرد؟

زمان پریودی چی؟ واقعاتأثیرداره؟ بقیه خوراکی هایعنی یاسین بخونیم فوت کنیم بهشون؟

به نظرم پاک و با طهارت باشی بهتره. ولی این برنجو گفته. رو همین عمل کن.

انشاالله که کاشت ناخن نداری