2777
2789
عنوان

جمعه شب مهمون دارم

725 بازدید | 71 پست

جمعه شب خانواده خودم با خاله ها و دایی ها رو دعوت کردم میخوام براشون زرشک پلو و مرغ و باقالی پلو با ماهی و لازانیا ،بادمجون شکم پر ،سوپ و ژله و سالاد درست کنم بیایید نظر بدید کدومو حذف کنم بجاش چی خوبه ؟ممنونم

اووومیرسی همه رودرست کنی ؟؟؟تعدادشون چنتاست؟؟

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ازغذای پلویی یکیشوحذف کن 

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

چون اگه دومدل پلوباشه غذاهای فانتزیت احتمالا میمونه

لازانیا و بادمجون شکم پرتو حذف کن. برای باقالی پلو اگه میتونی گوشت درست کن 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

مرغ وماهی هم که آخه ازیک خانوادن