2777
2789
عنوان

خانما چطور دعوت یکیو رد کنم

141 بازدید | 12 پست

درود شب همگی ب خیر❤️

دوستان یکی از اقوام منو دعوت کردن و من اصلا با این آدما ارتباطی ندارم با اینکه مشتاقن ولی راستش من نمیگم آدم خیلی خوبیم یا لول بالام اما ترجیحم اینه ک با ادمای بی فرهنگ ارتباطی نداشته باشم 

اینا آدمایی هستن که معذرت میخوام ب شدت جمعشون بده همه به همه قسمت بدنای هم دست میزنن شوخیای بد میکنن حیا ک اصلا ندارن من اصلا معتقد نیستم حجابم‌ندارم ولی جمع این مدلی نمیپسندم من قضاوت نمیکنم چیزی بوده ک چندین ساله دیدم وقتی وارد جمعشون میشی حس میکنی رفتی پارتی تا این حد بد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️نمیدونم چطور رد کنم چی بگم توروخدا ی پیشنهاد بدین🥲🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذر خواهی کنید و بهانه ای با توجه به شرایط زندگی خودتون بیارید و یهشون بگین خیلی دوست داشتم کنارتون باشم ببینمتون منتها فلان مسئله و شرایط این اجازه رو بهم نمیدن .

مراقب باشید ذره ای شک نکنن که شاید دلتون نخواسته توی جمعشون باشی که مبادا ناراحت بشن ..

عذر خواهی کنید و بهانه ای با توجه به شرایط زندگی خودتون بیارید و یهشون بگین خیلی دوست داشتم کنارتون ...

بله درسته ممنونم واقعا نظرتون عالی بود

چشم درسته خودمم نمیخوام ی وقت بد صحبت کنم بهونه میارم ک دیگ اونام ناراحت نشن